Είχαν τραυματιστεί την Δευτέρα

Τραγωδία ξανά στον Όλυμπο: Νεκρός εντοπίστηκε κι άλλος ορειβάτης

12/12/17 • 08:08 | UPD 12/12/17 • 08:29

Νέα τραγωδία με ορειβάτες σημειώθηκε στον Όλυμπο. Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 55χρονου ορειβάτη δεν είχε αίσιο τέλος.

Νέα τραγωδία με ορειβάτες σημειώθηκε στον Όλυμπο. Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 55χρονου ορειβάτη που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση κατά τη διάρκεια αναρρίχησης στον Όλυμπο δεν είχε αίσιο τέλος.

Μετά από επιχείρηση οι διασώστες κατάφεραν να τον προσεγγίσουν σήμερα ξημερώματα στη θέση Λούκι Καλογήρου όπου είχε εγκλωβιστεί, διαπιστώνοντας πως είχε χάσει τη ζωή του.

Πλέον η επιχείρηση γίνεται για την ανάσυρση της σορού του ενώ στο σημείο επικρατούν πολύ δύσκολες συνθήκες με πάγο και χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του από την ώρα που ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική καθώς είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από την πτώση του.

Αντίθετα αίσια ήταν η επιχείρηση για την απομάκρυνση σε ασφαλές σημείο του 37χρονου άνδρα με τον οποίο έκανε αναρρίχηση ο άτυχος 55χρονος.

Ο 37χρονος είναι τραυματισμένος ελαφρά, με μώλωπες και κακώσεις σε αρκετά σημεία του σώματός του, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν έχει κάποιο σπάσιμο.

Αυτή ήταν η τρίτη επιχείρηση στον Όλυμπο από το Σάββατο, όταν σημειώθηκε η τραγωδία με το θάνατο του 25χρονου ορειβάτη και τον τραυματισμό του φίλου του.