Αθήνα Καιρός

Συγκλονίζει η τραγωδία στον Όλυμπο – Πήγε να βοηθήσει φίλο του που έπεσε στην χαράδρα

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Συγκλονίζει η τραγωδία στον Όλυμπο – Πήγε να βοηθήσει φίλο του που έπεσε στην χαράδρα

Σοκ στο Πανελλήνιο προκάλεσε ο άδικος χαμός του νεαρού ορειβάτη στον Όλυμπο, όπου είχε πάει για βόλτα με τον φίλο του.

Το ταξίδι που είχε κανονίσει με τον 25χρονο φίλο του που σπούδαζαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, έμελλε να είναι το τελευταίο για τον Ηλία.

«Ο ένας εκ των δύο γλίστρησε στη χαράδρα, στην προσπάθεια να τον βοηθήσει ο δεύτερος, έφυγαν και οι δύο πάνω στο παγωμένο χιόνι με αποτέλεσμα να γλιστρήσουν ο ένας κάποια μέτρα, ο άλλος περισσότερα», είπε ο Ευάγγελος Φαλάρας μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Πέσαμε μαζί. Η ψυχή μου πονάει, δεν θέλω να σκέφτομαι τι έζησα εκεί πάνω…», φέρεται να είπε ο 25χρονος διασωθείς σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1. Ο νεαρός που είδε τον φίλο του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στα πόδια και σε κατάσταση ισχυρού σοκ στο νοσοκομείο Κατερίνης.

YouTube thumbnail

Οι δυο φίλοι ανέβηκαν το Σάββατο για ορειβασία στον ‘Ολυμπο και τα πράγματα εξελίχθηκαν σε τραγωδία.

Ο ένας έπεσε από το μονοπάτι σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός». Ο φίλος του ειδοποίησε την αστυνομία και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση της πυροσβεστικής. Τελικά ο νεαρός ανασύρθηκε νεκρός.

Η Πυροσβεστική έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο νέων.

YouTube thumbnail

Αυτός είναι ο νεαρός ορειβάτης

Οι δύο φίλοι ήταν συμφοιτητές σε ιδιωτική σχολή στη Θεσσαλονίκη και σπούδαζαν τουριστικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του είχε ξαναπάει στο σημείο άλλες δύο φορές.

Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου

Μάλιστα αυτός ήταν που έπεισε και τον 25χρονο φίλο του να τον ακολουθήσει ο οποίος πήγαινε για πρώτη φορά. Οι άντρες της πυροσβεστικής ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα δύσβατο και παγωμένο μέρος.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]