Χριστουγεννιάτικο bazaar και θεματικό πάρκο στο Πεδίον του Άρεως

07/12/17 • 22:22 | UPD 07/12/17 • 22:22

Αυτά τα Χριστούγεννα η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως, όπου σας περιμένει η μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης.

Αυτά τα Χριστούγεννα η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως, όπου σας περιμένει η μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης για να διαλέξετε τα δώρα σας και να διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά σας.

Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 καθημερινά και τις αργίες, τα υπαίθρια περίπτερα σας προσφέρουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, στέκι βιβλίου,χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, υαλικά, αρώματα, ρούχα για όλη την οικογένεια, παπούτσια, φόρμες και φούτερ, λευκά είδη και κουρτίνες, είδη pet-shop, μικροεργαλεία, είδη τηλεφωνίας αλλά και τρόφιμα όπως όσπρια από ελληνικούς παραγωγούς, χαλβά Φαρσάλων και ζαχαρώδη παραδοσιακά γλυκίσματα. Στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο με υπαίθριο φούρνο για να γευτείτε το περίφημο γλυκό “καμινάδα”.

Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει λούνα παρκ με carousel, παγοδρόμιο και δεκάδες εκπλήξεις που θα φέρουν πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις όπως για όλη την οικογένεια που υπόσχονται αυτά τα Χριστούγεννα να σας μείνουν αξέχαστα!

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Θέατρο Σκιών / Μουσικές Βραδιές / camerata / Ανιματέρ-Ξυλοπόδαροι

Face Painting / Διαδραστικά-Ψυχαγωγικά Παιχνίδια

Κάλαντα από φιλαρμονική ορχήστρα -βόλτα με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι κ.α

Σας περιμένουμε στο Πεδίον του Άρεως που φοράει τα καλά του από 16/12/2017 έως και 8/1/2018 κάθε μέρα. Το νο1 χριστουγεννιάτικο bazaar είναι εδώ. Καλές γιορτές σε όλους!