Το ραβασάκι του Τούρκου αρχηγού των ΕΔ στον Ερντογάν όταν μιλούσε ο Παυλόπουλος

07/12/17 • 13:20 | UPD 07/12/17 • 13:21

Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι ο Χουλουσί Ακάρ, Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, έδωσε στον Ερντογάν ενα σημείωμα.

Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στο σημείο που ο ΠτΔ εξηγούσε την Συνθήκη της Λωζάννης , το χέρι του Χουλουσί Ακάρ, Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, διακρίνεται να δίνει στον Ερντογάν ενα σημείωμα. 

Σημειώνεται πως στο σημείο εκείνο που ο Ακάρ έδωσε το σημείωμα, ο ΠτΔ τόνισε το γεγονός οτι, «Είναι ανάγκη για τις σχέσεις μας να υπάρξει η εφαρμογή της συνθήκης της ΕΕ για τι θέμα των προσφύγων, είπε ο κ. Παυλόπουλος. Ετσι θα αποδείξουμε ότι και τα δυο κράτη μας θα αποδείξουν τα ιδεώδη του ανθρωπισμού και της δικαιοσύνης που τα διαπνέουν. Βασική αξία είναι ο ανθρωπισμός και η δικαιοσύνη, δήλωσε ο ΠτΔ».

Εξάλλου όπως δήλωσε στο onalert .gr Τούρκος δημοσιογράφος «θα ήταν επιθυμία του Ερντογάν να ασκήσει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα στους πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πρωτοφανή διωγμό του βάρβαρου καθεστώτος του».

Δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε βέβαια τι μπορεί να έλεγε ο Αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο σημείωμα ωστόσο ειναι αξιοσημείωτη η στιγμή που ο Τούρκος Α/ΓΕΕΘΑ ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα…

Copy link
Powered by Social Snap