Δεν ήξερα τίποτα για τα ροζ βίντεο: Τι λέει ο πρώην σύντροφός της 22χρονης που αυτοκτόνησε [βίντεο]

06/12/17 • 19:36 | UPD 06/12/17 • 19:36

Οι καταγγελίες της μητέρας, έπιασαν τόπο και ένα χρόνο εισαγγελέας παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση

Ωθήθηκε στην αυτοκτονία καταγγέλλει η οικογένεια της 22χρονης φοιτήτριας, που πριν από ένα χρόνο έκανε βουτιά θανάτου από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας, στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, οι καταγγελίες και οι εκκλήσεις της μητέρας, έπιασαν τόπο και ένα χρόνο μετά το τραγικό συμβάν, εισαγγελέας παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα, η μητέρα της 22χρονης, το παιδί της είχε εκτεθεί στην μικρή κοινωνία των Γιαννιτσών όπου ζούσε η οικογένεια, όταν αρχικά διέρρευσε το υλικό από μια γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει η κοπέλα. Κάποιοι, της είπαν ότι «θα την κάνουν μοντέλο» και την έπεισαν να φωτογραφηθεί γυμνή. Στη συνέχεια, διέρρευσαν το υλικό στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα το κορίτσι να γίνει θέμα συζήτησης στη μικρή κοινωνία που ζούσε.

«Εκμεταλεύτηκαν την αγαθοσύνη της και την κορόιδεψαν. Της είχαν πει ότι θα της κάνουν ένα άλμπουμ και ότι θα την κάνουν μοντέλο… Την έπαιρναν τηλέφωνο (φίλοι και γνωστοί) και της έστελναν μηνύματα ότι ‘σε είδαμε γυμνή’» είπε η μητέρα της κοπέλας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Αργότερα όμως, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα καθώς, ένας πρώην ερωτικός σύντροφος της κοπέλας, άρχισε να την απειλεί -σύμφωνα πάντα με την οικογένειά της- ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο με ερωτικές στιγμές τους. Τότε ήταν που σύμφωνα με την οικογένεια της 22χρονης, το ποτήρι ξεχείλισε και η ίδια αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μάλιστα, όπως λέει η μητέρα της, οι προσωπικοί λογαριασμοί της φοιτήτριας στα social media, είναι γεμάτοι με απειλητικά μηνύματα. «Τα περισσότερα ήταν εκβιασμοί. Ήταν καθαρά εκβιαστικά μηνύματα. Απειλούσαν και τη ζωή της…».

Τι λέει ο πρώην ερωτικός σύντροφος της φοιτήτριας

Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μίλησε ο πρώην ερωτικός σύντροφος της 22χρονης που, σύμφωνα με την οικογένεια και τις φίλες της, εμπλέκεται στους εκβιασμούς για τα ροζ βίντεο. Ο ίδιος ωστόσο, ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλώνει ότι δεν ήξερε το παραμικρό.

«Έμαθα για τις φωτογραφίες μετά το συμβάν… Δεν γνώριζα καθόλου αυτή την ιστορία προηγουμένως. Βγαίναμε για ένα διάστημα πριν γίνει ό,τι γίνει. Είχα να την δω ένα μήνα πριν την αυτοκτονία. Δεν έχω ακούσει για βίντεο με συνευρέσεις. Δεν μου είχε πει ποτέ αυτό. Τα προβληματά της γενικά δεν μου τα έλεγε. Βρισκόμασταν πάλι ερωτικά αλλά δεν μου είχε πει ότι την ταλαιπωρεί κάτι. Γνωριστήκαμε καλοκαιράκι, σε φάση διακοπές. Δε μου φαινόταν άνθρωπος που θα έκανε κάτι τέτοιο (αυτοκτονία). Δεν περνούσε απ’ το μυαλό μου».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της φοιτήτριας, Αντώνη Ξυλουργίδη «η κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία θα αναδείξει τα σκοτεινά σημεία. Υπάρχουν στόματα που δεν έχουν ανοίξει. Καλό θα ήταν να αρχίσουν να μιλάνε για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ… Από τον Μάρτιο του 2017 οι γονείς είχαν καταθέσει αίτημα να γίνει άρση απορρίτου για να βρεθεί αν η Γαλήνη εκβιαζόταν. Δυστυχώς η διαδικασία της άρσης απορρήτου δεν είχε διαταχθεί γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν αυτοκτονία που αποδιδόταν σε αίτια προσωπικά…».