Τι λέει ο ταβερνιάρης για τον Αλβανό υπάλληλό του που έκανε εμπόριο κοκαΐνης

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τι λέει ο ταβερνιάρης για τον Αλβανό υπάλληλό του που έκανε εμπόριο κοκαΐνης

Νέο «χτύπημα» στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν οι Αρχές. Αυτή τη φορά εντόπισαν σχεδόν 29 κιλά ηρωίνης στο υπόγεια ταβέρνας στα Καλύβια. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί και μία Ελληνίδα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 32χρονος, που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος. Η ταβέρνα, στην οποία εργαζόταν και ένας 34χρονος που συνελήφθη, φαίνεται ότι αποτελούσε την «έδρα» της εγκληματικής οργάνωσης.

Όταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έμαθε ότι ο 34χρονος Αλβανός που είχε σαν παιδί του και που δούλευε χρόνια κοντά του, ήταν μέλος κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά σε στέκια τοξικομανών, και ότι στο υπόγειο της ταβέρνας του βρέθηκαν κρυμμένες καλά, μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, έπεσε από τα σύννεφα.

«Πιο εύκολα θα μπορούσα να κατηγορήσω το ίδιο μου το παιδί, παρά αυτόν. Προσέξτε ποιους βάζετε στα σπίτια σας και στις επιχειρήσεις σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version