Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για ύποπτο όχημα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

05/12/17 • 20:34 | UPD 05/12/17 • 21:40

Προσπάθεια εξεύρεσης στόχου για ένα τρομοκρατικό χτύπημα βλέπουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πίσω από τα δύο απανωτά περιστατικά με υπόπτους γύρω από... υποψήφιους στόχους.

Προσπάθεια εξεύρεσης στόχου για ένα τρομοκρατικό χτύπημα βλέπουν κάποιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πίσω από τα δύο απανωτά περιστατικά με υπόπτους γύρω από… υποψήφιους στόχους.

Μετά το περιστατικό στο ΑΤ Ομόνοιας, σειρά είχαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr. Τα στελέχη μίας ΟΠΚΕ, που είχε διατεθεί στην Κουμουνδούρου, για τη φύλαξη των γραφείων,  αντιλήφθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα αυτοκίνητο, που θεώρησαν ότι κινείται ύποπτα και αποφάσισαν να το ελέγξουν.

Σε κάποιο σημείο το ακινητοποίησαν και ενώ αρχικά ο οδηγός του φάνηκε πρόθυμος για έλεγχο, όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν ανέπτυξε ταχύτητα και μάλιστα έσπασε και κάποιο κολωνάκια.

Εκείνο που εντυπωσίασε τους αστυνομικούς είναι ότι ο οδηγός έσπευσε να σβήσει τα φώτα του οχήματος, στην προσπάθειά του να καλύψει την πινακίδα με τον αριθμό κυκλοφορίας, αλλά ενδεχόμενα και την πορεία του.
Τα στελέχη της ΟΠΚΕ ξεκίνησαν καταδίωξη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.