Γονείς φοιτητή από Κάλυμνο: Έχουμε στοιχεία ότι ο Νίκος δολοφονήθηκε

05/12/17 • 16:22 | UPD 05/12/17 • 16:37

Ο πατέρας, η μητέρα και ο νονός του άτυχου Νίκου κατέθεσαν επί τέσσερις ώρες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών λέγοντας ότι έχουν στοιχεία

Δεν έχει κλείσει η υπόθεση του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου για τους γονείς του, καθώς αναζητούν ακόμα τις συνθήκες θανάτου του 21χρονου φοιτητή.

«Είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Και έχουν καταθέσει στοιχεία», επεσήμανε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, αυτή την βεβαιότητα, οι γονείς του άτυχου 21χρονου, την εξέφρασαν κατά τη επίσκεψή τους τη Δευτέρα (04/12) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συναντήθηκαν με αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ υπέβαλαν μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο νονός του άτυχου Νίκου κατέθεσαν επί τέσσερις ώρες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και όπως είπε χαρακτηριστικά έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τα όσα υποστηρίζουν και τα οποία κατέθεσαν.

Η μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του φοιτητή, έγινε μετά την απόρριψη αιτήματος στον εισαγγελέα της Κω να πραγματοποιηθεί νέα νεκροτομή από τεχνικό σύμβουλο τον οποίο θα ορίσει η οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» το σχετικό αίτημα απορρίφθηκε, καθώς για την υπόθεση δεν υπήρχε σε εξέλιξη ανάκριση για κακούργημα. Η οικογένεια, πάντως, μέσω του νομικού εκπροσώπου της αναμένεται να υποβάλει προσφυγή κατά της απόφασης και αίτημα για διενέργεια νέας νεκροτομής στον εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

Στο πόρισμα του ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος, ο οποίο πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει ότι δεν υπήρξαν ευρήματα τα οποία συνδέονται με εγκληματική ενέργεια, ενώ περιγράφει και το είδος της πτώσης του 21χρονου. «Είχαμε πτώση με σοβαρό τραυματισμό. Για μιάμιση με δύο ημέρες αφότου έπεσε από τα βράχια, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, ζούσε», είχε πει στο Έθνος ο ιατροδικαστής.