Διαθήκη-μυστήριο άφησε ο Γιώργος Βακάκης – Θρίλερ με την τραγωδία στην εθνική οδό

03/12/17 • 15:47 | UPD 03/12/17 • 15:50

Μυστήριο καλύπτει τη νέα αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ο Γιώρος Βακάκης είχε αφήσει διαθήκη πριν από το τραγικό δυςστύχημα στην εθνική οδό

Μυστήριο καλύπτει τη νέα αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ο Γιώρος Βακάκης είχε αφήσει διαθήκη πριν από το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό από το οποίο σκοτώθηκε ο ίδιος και η γυναίκα με το παιδί του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Συμφωνα με την real news mε την εν λόγω αγωγή η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά και των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, οι οποίοι αποτελούν τους νόμιμους κληρονόμους του.

Αυτό προκύπτει από την ιδιόγραφη διαθήκη η οποία, σύμφωνα με την Real News, συντάχτηκε στις 30/11/2016 όπου ο ίδιος ο θανών είχε αφήσει, με τους συγγενείς του να μην την έχουν αποποιηθεί. Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπέραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Θυμίζουμε ότι ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου.

Το δώρο του Υπάτιου

Την συγκίνηση όλων προκαλεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου, η τραγική φιγούρα του άνδρα που έχασε γυναίκα και παιδί στο τροχαίο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο μια μέρα πριν την Καθαρά Δευτέρα του 2017.

Τότε ο γιος του mr. Jumbo, έπεσε με την Porsche του στην εθνική οδό Αθηνών –Θεσσαλονίκης πάνω στο σταθμευμένο όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου. Ο τραγικός σύζυγος και πατέρας με ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε πως ενόψει Χριστουγέννων προσφέρει τα παιχνίδια του αδικοχαμένου του παιδιού!

«Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το κάθε παιδί θα θέλει το δώρο του για να νιώσει την απόλυτη χαρά. Κάποιες οικογένειες αδυνατούν να δώσουν αυτήν την χαρά …Προσφέρω όλα τα παιχνίδια του μικρού μου Παύλου ένα ένα ξεχωριστά σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.. Όποιος γνωρίζει μια τέτοια οικογένεια ας μου στείλει τα στοιχεία της σε προσωπικό μήνυμα …», έγραψε στο προφίλ του.