Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της 19χρονης από τη Λέσβο

02/12/17 • 22:47 | UPD 02/12/17 • 22:54

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της 19χρονης κοπέλας από τη Λέσβο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της 19χρονης κοπέλας από τη Λέσβο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν στον Τύπο (Πρώτο Θέμα) η κοπέλα φέρεται να έχει δώσει τα ονόματα δύο ανδρών, ρουμανικής καταγωγής. τους οποίους όμως γνώριζε ως «Πέτρο» και του «Νίκο», ενώ έχει δώσει και τα κινητά τους τηλέφωνα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας μαζί µε τη 19χρονη στην Αιθιοπία ήταν οι δύο Ρουμάνοι µε τους οποίους μάλιστα η κοπέλα έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο, στο «Aldi Guest House», στην πρωτεύουσα Αντίς Αµπέµπα.

Τα ονόματα των δύο Ρουμάνων είναι Petrica, 28 ετών γεννημένος στο Βουκουρέστι, και Nicusor, 37 χρόνων από ένα χωριό στα Νότια Καρπάθια. Η 19χρονη γνώριζε και τους δύο όχι μόνο με τα ελληνικά τους ονόματα αλλά και τον 28χρονο με ελληνικό επίθετο το οποίο δεν έχει καμία σχέση µε αυτό που αναγράφεται στο διαβατήριό του.

Παράλληλα εμφανίζεται να έχει αποκαλύψει, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, και την εµπλοκή ενός άλλου άνδρα, ο οποίος, σύµφωνα µε όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (Petrica) την τσάντα η οποία είχε την κοκαΐνη και εκείνος µε τη σειρά του την πέρασε σε εκείνη. Το σημαντικό είναι πως όπως ισχυρίζεται το περιστατικό έγινε σε χώρο όπου υπήρχε κάµερα, επομένως το πρόσωπο του µαύρου άνδρα έχει καταγραφεί.

Τα διαβατήρια των δύο Ρουµάνων εκδόθηκαν στην Αθήνα και µάλιστα πολύ πρόσφατα. Του Petrica εκδόθηκε στις 21 Αυγούστου 2017, ενώ του Nicusor στις 10 Νοεµβρίου 2017.

Ενα ακόµη πολύ περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι στο πλήρες όνοµά του Petrica αντιστοιχούν 290 νούµερα κινητών τηλεφώνων στη Μυτιλήνη, ενώ άτοµο µε αυτό το όνοµα εµφανίζεται στο Επιµελητήριο Λέσβου να έχει ανοίξει κατάστηµα πώλησης και επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ολοκαίνουριο όµως ήταν και το διαβατήριο της 19χρονης το οποίο δόθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, μόλις 21 ημέρες μετά την αναχώρησή της από τη Μυτιλήνη για την Καλαμάτα προκειμένου να σπουδάσει. Με το νέο της διαβατήριο η 19χρονη ταξίδεψε στο Παρίσι και τη Eurodisney, από όπου στις 30 Οκτωβρίου ανέβασε δύο φωτογραφίες. Στη µία απαθανατίζεται η ίδια, κάτι που προδίδει την παρουσία τουλάχιστον ενός ακόμη ατόµου το οποίο και τράβηξε τη φωτογραφία.

Στις 17 Νοεμβρίου -και αφού έχει ταξιδέψει σε Ντουμπάι, Αίγυπτο, Κύπρο, Αθήνα, όπως προκύπτει από τα µηνύματα στο Facebook, προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Μπόλε στην Αντίς Αµπέµπα και ανεβάζει φωτογραφία της στα σόσιαλ μίντια. Ενθουσιασμένη από το ταξίδι, θα ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία την επομένη, στην οποία ποζάρει γράφοντας τη λεζάντα «Life is short. Enjoy it».

Η τελευταία είναι τραβηγµένη από το δωµάτιο του ξενοδοχείου «Aldi Guest House», στο οποίο διέµεναν και οι δύο Ρουμάνοι.