Σε αποχή οι δικαστικοί υπάλληλοι μετά το χάος στο Ειρηνοδικείο

30/11/17 • 13:33 | UPD 30/11/17 • 13:37

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ο χώρος των δικαστηρίων μετετράπη σε πεδίο μάχης

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας αποφάσισε ομόφωνα την διακοπή όλων των εργασιών της γραμματείας που στεγάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου – Πταισματοδικείου Αθηνών.

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του εκφράζει   την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ο χώρος των δικαστηρίων μετετράπη σε πεδίο μάχης με επακόλουθο να προκληθούν επισφαλείς συνθήκες για εργαζόμενους, δικηγόρους και πολίτες.

 Παράλληλα,  καλεί  τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου – Πταισματοδικείου Αθηνών.

Οι δίκες που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα αναβλήθηκαν καθώς όταν οι υπάλληλοι, οι δικηγόροι και οι πολίτες, μπήκαν στον χώρο δεν μπρορούσαν να αναπνεύσουν από τα χημικά.

Επίσης υπάρχει η πληροφορία πως η προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου θα απαιτήσει να σταματήσουν να γίνονται πλειστηριασμοί στον χώρο από την στιγμή που δεν υπήρξε η παραμικρή μέριμνα ώστε να αποφευχθούν τα χθεσινά επεισόδια.