Δολοφονία εφοριακού: Ο πρώην δικηγόρος του κατηγορούμενου λύνει την σιωπή του [βίντεο]

29/11/17 • 19:46 | UPD 29/11/17 • 20:11

Ο ποινικολόγος Νίκος Λουκόπουλος μιλάει για πρώτη φορά,  μετά την επίθεση που δέχτηκε και την απόφαση του να παραιτηθεί από την υπεράσπιση του δολοφόνου της Δώρας Ζέρμπερη.

Ο ποινικολόγος Νίκος Λουκόπουλος μιλάει για πρώτη φορά,  μετά την επίθεση που δέχτηκε και την απόφαση του να παιραιτηθεί από την υπεράσπιση του δολοφόνου της Δώρας Ζέρμπερη.

Ο ίδιος εξήγησε ότι κατανοεί την οδύνη, τον πόνο και τη δίκαιη οργή της οικογένειας και αυτό είναι κάτι που είχε πει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Ο δικηγόρος εξηγεί ότι σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζεται ο συνήγορος με τον κατηγορούμενο και αυτό παρότι θα έπρεπε δεν είναι αυτονόητο από όλους. “Ο συνήγορος έχει μια δουλειά”, λέει ο κύριος Λουκόπολος και τονίζει ότι αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.

Μιλώντας με τον κατηγορούμενο, όπως λέει στην Tatiana Live, έβγαλε την υπερασπιστηκη γραμμή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όμως ο κατηγορούμενος είπε πράγματα που αιφνιδίασαν ακόμα και τον συνήγορο υπεράσπισης.

«Πήρε την υπεράσπιση στα χέρια του ακυρώνοντας το δικό μου ρόλο», αναφέρει ο ίδιος για τα όσα είπε στην απολογία του ο πρώην πελάτης του.