αβοήθητος και ανήμπορος

Μαρτυρικός θάνατος για τον φοιτητή στην Κάλυμνο: Πέθανε 36 ώρες μετά τον τραυματισμό του!

28/11/17 • 17:53 | UPD 28/11/17 • 18:19

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή. Πέθανε μόνος και αβοήθητος.

Ανατρεπτικές εξελίξεις αναφορικά με το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο, φέρνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε ο ιατροδικαστής, ο νεαρός έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα που είχε, στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει σε βράχο.

Όπως τονίζει μάλιστα ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του άτυχου Νίκου δεν ήταν ακαριαίος. Φαίνεται ότι ο ίδιος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του ύστερα από περίπου 36 ώρες. Ο φοιτητής ζούσε όλες αυτές της ώρες χωρίς βοήθεια, χωρίς τροφή και νερό, εκτεθειμένος στη φύση, μέχρι που έχασε τη ζωή του από το σοκ που δημιούργησαν οι κακώσεις και η φυσική εξάντληση.

Μετά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, “αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ».

Σχετικά με το πώς το άψυχο σώμα του φοιτητή βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από αυτό που σημειώθηκε το ατύχημα οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι το πολύ νερό που έπεσε, λόγω της κακοκαιρίας, δημιούργησε τις συνθήκες ώστε το πτώμα να μετακινηθεί και να καταλήξει στο σημείο, όπου και εντοπίστηκε.

Πώς εξηγείται ότι δεν τον βρήκαν αμέσως

Σε ότι αφορά στα ερωτήματα που γεννιούνται από το γεγονός ότι ενώ είχαν ψάξει οι αρχές σε εκείνο το σημείο που τελικά βρέθηκε η σορός του, δεν τον είχαν βρει η απάντηση βρίσκεται στο ότι πιθανότητα ο φοιτητής είχε πέσει σε κάποια εσοχή του βράχου και από τη βροχή, τον αέρα κτλ. η σορός του παρασύρθηκε και μετακίνηθηκε. Σημειώνται ότι ιις ημέρες που ακολούθησαν, στην Κάλυμνο σημειώθηκε καταρρακτώδης βροχή.

Την ίδια ώρα αφήνεται ανοικτό το σενάριο ο ίδιος ο 21χρονος να προσπάθησε να μετακινηθεί όταν ήταν ακόμη εν ζωή αλλά βαριά τραυματισμένος, ωστόσο το εν λόγω σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Ο φοιτητής είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου όταν έφυγε από το σπίτι της μητέρας του λέγοντάς της ότι πάει μια βόλτα με το ποδήλατο. Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Η σορός του ανακαλύφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από έναν έφηβο που έπαιζε στην περιοχή και ενημέρωσε εν συνεχεία τις αρχές.

 

Copy link
Powered by Social Snap