φρικτή δολοφονία

Βρέθηκε το παπούτσι και το φούτερ του φοιτητή στην Κάλυμνο

27/11/17 • 19:43 | UPD 27/11/17 • 19:48

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ούτε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας αλλά ούτε και το σενάριο του ατυχήματος.

Όπως αναφέρει η HuffPost αναφέρουν ότι βρέθηκε το δεύτερο παπούτσι του νεαρού που αναζητούνταν, όπως και το φόυτερ του 21χρονου. Τα δύο αυτά ευρήματα εντοπίστηκαν λίγα μέτρα πιο πάνω από το σημείο της ρεματιάς, όπου βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Χατζηπαύλου. Υπενθυμίζεται ότι όταν βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος φορούσε μόνο ένα παπούτσι και δεν φορούσε το φούτερ με το οποίο είχε φύγει από το σπίτι του.

«Η αρχική εικόνα παρέπεμπε σε δολοφονία. Τώρα, όμως που υπάρχει σαφέστερη εικόνα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε το σενάριο του ατυχήματος. Δηλαδή, ο άτυχος νεαρός να έπεσε στη βραχώδη και απότομη τοποθεσία άθελά του. Το επόμενο 24ωρα θα πέσει πολύ περισσότερο φως στην υπόθεση», αναφέρει αρμόδια πηγή της ΕΛ.ΑΣ.

Ο πατέρας και η μητέρα του νεαρού, οι οποίοι ζουν στην Κάλυμνο, έχουν καταθέσει στις Αρχές ότι ο γιος τους δεν είχε αντιπαλότητες με κανέναν. Ο 21χρονος έχει δύο μικρότερα αδέρφια (μία αδερφή και έναν αδερφό). Σπούδαζε στην Αθήνα και είχε φτάσει στην Κάλυμνο τρεις ημέρες πριν την εξαφάνισή του.

Την ίδια στιγμή σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο και τον τρόπο που ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν το πτώμα του στο σημείο που τελικά τον βρήκαν τα σωστικά συνεργεία.

Σύμφωνα με το Star ο άτυχος φοιτητής βρέθηκε νεκρός με διαφορετικά ρούχα από αυτά που εξαφανίσθηκε, ενώ πάνω στα ρούχα το βρέθηκαν ίνες από τσουβάλι, σαν αυτά που χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν πατάτες.

Μάλιστα η εκτίμηση του ιατροδικαστή και των αστυνομικών ότι η σορός μεταφέρθηκε από το χώρο της άγριας δολοφονίας στο σημείο που τελικά βρέθηκε, επιβεβαιώνεται εκτός από την κατάθεση ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοστασίου και όλων όσων συμμετείχαν σε συνεργεία έρευνας και από τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος βρήκε τη σορό του φοιτητή.

Ο μαθητής κατέθεσε στην αστυνομία ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάει και την προηγούμενη μέρα, επειδή η περιοχή έχει γαϊδουράγκαθα και από τα άνθη τους που εμφανίζονται αυτή την εποχή, φτιάχνει κόλλα για ξόβεργες. Όπως είπε λοιπόν την προηγούμενη μέρα δεν υπήρχε τίποτα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όσον αφορά από την άλλη στα παπούτσια που εντοπίστηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετο σημείο και η μητέρα του 21χρονου είχε πει ότι ανήκαν στο παιδί της, ο αστυνομικός ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι τα παπούτσια αυτά μοιάζουν πολύ με εκείνα που φορούσε ο γιος της, όπως και οι κάλτσες.

Αγρότης όμως είχε καταθέσει ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια βρίσκονταν στο σημείο πάνω από δέκα μέρες. Αρχικά οι ισχυρισμοί του είχαν θεωρηθεί ανυπόστατοι, αλλά μετά η μητέρα αναίρεσε την κατάθεσή της και τώρα οι αρχές επανεξετάζουν τα όσα είχε καταθέσει ο αγρότης.

Η μητέρα του καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα… Η γυναίκα, μάλιστα, καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη εδώ πέρα, από την πλευρά των Αρχών. Και δεν ξέρω και τι παίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε, υπάρχουν. Φόραγε, λέει, το ένα παπούτσι, το ένα από τα δυο. Πως βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μία διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» αναφέρει.