Ανείπωτη τραγωδία

23 οι νεκροί στη Μάνδρα – Πέθανε ηλικιωμένη στο Θριάσιο

27/11/17 • 12:00 | UPD 27/11/17 • 12:06

Εγινε γνωστό πως κατέληξε και μία ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

Ανέβηκε και άλλο ο αριθμός των θυμάτων που άφησε πίσω της η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική, αφού έφτασε τους 23.

Μετά τον εντοπισμό του 22ου νεκρού κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας, έγινε γνωστό πως κατέληξε και μία ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο αμέσως μετά τη θεομηνία, ωστόσο είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά από φερτά υλικά. Η κατάστασή της παρέμενε επί ημέρες κρίσιμη και φαίνεται η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να αντέξει.

Νωρίτερα δίπλα στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας εντόπισε το πρωί της Δευτέρας, 13 ημέρες μετά την κακοκαιρία, η Πυροσβεστική την σορό ενός άντρα και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσής του.

Ο αριθμός των νεκρών πλέον ανεβαίνει στους 22, ενώ μέχρι τώρα επισήμως η Πυροσβεστική αναζητούσε έναν 70χρονο άντρα, πρώην στρατιωτικό, που το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου που ξέσπασε η φονική κακοκαιρία βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι.

Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι προσπαθούν ακόμη με όσες δυνάμεις τούς έχουν απομείνει να στήσουν από την αρχή τα νοικοκυριά και τις παντελώς κατεστραμμένες επιχειρήσεις τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», από τα έξι δημοτικά σχολεία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας λειτουργούν μόνο δύο, το 3ο και το 4ο ενώ από τα επίσης έξι νηπιαγωγεία μόλις δύο είναι ανοιχτά.

Κλειστό είναι το γυμνάσιο και το λύκειο της περιοχής, όπως και οι παιδικοί σταθμοί και τα δύο δημοτικά γυμναστήρια.

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό βίντεο-σοκ από την Μάνδρα: Η στιγμή που γυναίκα παρασύρεται από τα ορμητικά νερά

Περισσότερα σε λίγο…