Εχει κακώσεις στο σώμα του

Μυστήριο με το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Δεν έχει πυροβοληθεί λέει ο ιατροδικαστής

26/11/17 • 15:56 | UPD 26/11/17 • 16:45

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό διαπίστωσε οτι είχε πολλαπλές κακώσεις σε πολλά σημεία, αλλά δεν έφερε τραύμα από όπλο.

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του φοιτητή που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου. 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή από την Αθήνα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί την περασμένη Κυριακή, όταν έφυγε από το σπίτι του με το ποδήλατο του αδερφού του για να κάνει μια βόλτα. Είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφτεί τους γονείς του, καθώς η μητέρα του είναι εκπαιδευτικός στο νησί.

Ο 21χρονος, Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε, από 14χρονο σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Πάνο Κοτρέστο, ο οποίος εξέτασε σήμερα την σορό του νεαρού, αυτή είχε πολλαπλές κακώσεις σε πολλά σημεία, αλλά δεν έφερε τραύμα από όπλο.

Οι αρχικές πληροφορίες, μετά τον εντοπισμό της σορού του, ανέφεραν πως είχε τραύμα στο κεφάλι που έμοιαζε με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

 

Ωστόσο, ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου δεν είναι το σημείο του εγκλήματος. Αλλού τον δολοφόνησαν και τον «πέταξαν» στο συγκεκριμένο σημείο.

Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

Θρίλερ με τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο

Στο σώμα του εντοπίστηκαν επίσης «τσιμπήματα» από ζώα. Σημειώνεται ότι τρία μέτρα από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός, υπάρχει μια στάνη.

Μετά την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, το πτώμα του άτυχου φοιτητή θα μεταφερθεί στη Ρόδο για να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Αυτή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Τον έσυραν για 60 μέτρα

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή πως το σημείο όπου βρέθηκε η σορός δεν είναι ο τόπος του εγκλήματος συνάδει με τα πρώτα στοιχεία που είχαν βρει από το Σάββατο οι αρχές. Στην Κάλυμνο έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Η εκτίμηση είναι πως το πτώμα του Νίκου Χατζηπαύλου σύρθηκε ως το σημείο όπου εντοπίστηκε. Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι το σημείο απ’ όπου τον έσυρε ο δολοφόνος του δεν είναι πολύ μακριά από το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πιθανότατα είναι 50 με 60 μέτρα απόσταση.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά). Έχει σημάδια πρόωρου τυμπανισμού και αρχή σήψης.

Copy link
Powered by Social Snap