Θρίλερ με τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο

26/11/17 • 09:24 | UPD 26/11/17 • 14:26

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Τραγική ήταν η κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του Νίκου Χατζηπαύλου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Κυριακή στην Κάλυμνο.

Ο 21χρονος φοιτητής, ο οποίος επισκέφτηκε την μητέρα του που δουλεύει ως δασκάλα στο νησί, πήρε το ποδήλατο του για να πάει μια βόλτα, αλλά δεν γύρισε ποτέ,

Μετά από έξι μέρες αγωνίες, το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25.11.2017). Ο Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε δολοφονημένος.

Τον βρήκε ένας 15χρονος

Τον άτυχο Νίκο εντόπισε ένας 15χρονος, το απόγευμα λίγο πριν από τις 17:00. Ο νεαρός ήταν στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Μόλις αντίκρισε τη σορό του αδικοχαμένου νεαρού άρχισε να φωνάζει σοκαρισμένος. Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν τις Αρχές.

Άμεσα στο χώρο έσπευσαν ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη που διερευνούν την υπόθεση.

Τον σκότωσαν και τον μετακίνησαν στο σημείο

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση ,μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει και τραύμα στο κεφάλι.

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Είχαν ψάξει το συγκεκριμένο σημείο πολλές φορές αυτές τις μέρες

Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ έπανάληψη. Ο Κώστας Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας είπε πως και ο ίδιος αλλά και άλλοι που ερευνούσαν στην περιοχή, είχαν περάσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο σημείο, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, πάνω στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου. Προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να δυσχεράνουν τις έρευνες.

Το πτώμα δεν θα μετακινηθεί

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, η σορός του Νίκου θα παραμείνει στο χώρο που εντοπίσθηκε, φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή που θα έλθει στο νησί.

Θρίλερ με τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο

Επίσης στο νησί θα έλθει κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις