«Πήγαν να μας δηλητηριάσουν» – Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου [βίντεο]

22/11/17 • 18:30 | UPD 22/11/17 • 20:13

«Αν είχαμε καμιά συμμετοχή πολύ απλά θα το παραδεχόμασταν γιατί έχουμε τόσες ισόβιες καταδίκες που δεν μας ενοχλεί μία παραπάνω»

Οι κακοποιοί που κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί μίλησαν μέσα από τις φυλακές και ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν καμία σχέση.  

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Κανένας από τους τρεις μας δεν έχει συμμετοχή στη δολοφονία. Είμαστε αθώοι και μας ταλαιπωρούν τζάμπα… Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Λυπούμαστε για την οικογένεια του. Ο κύριος που έχει πιάσει η αστυνομία έχει δώσει άλλα ονόματα. Η Αστυνομία δεν έχει κανένα στοιχείο σε βάρος μας», λέει χαρακτηριστικά ο ένας από τους κατηγορούμενους στην εκπομπή Tatiana Live.

«Όλα είναι ψέματα. Κανένας από εμάς δεν έχει σχέση. Γιατί αν είχαμε καμιά συμμετοχή πολύ απλά θα το παραδεχόμασταν γιατί έχουμε τόσες ισόβιες καταδίκες που δεν μας ενοχλεί μία παραπάνω. Αλλά κρίμα για την οικογένεια του που δεν θα μάθει ποτέ ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός» είπε ένας από τους κατηγορουμένους και διευκρίνισε πως έχει καταδικαστεί σε 18 ισόβια.

Στη συνέχεια, ο έτερος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι μέσα στη φυλακή, κάποιος προσπάθησε να τους δηλητηριάσει: «Μας έφεραν έναν άνθρωπο από το ψυχιατρείο Κορυδαλλού με δηλητήριο. Πάει να μας κλείσει τα στόματα. Έχω στην τσάντα μου το δηλητήριο. Είπε σε κάποια άτομα ότι ήρθε για εμάς. Ήταν 75.000 το κεφάλι για να μας φάει.».

Oι δυο δράστες φέρεται να έλαβαν εντολή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου φέρονται να είναι οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι.