Η στιγμή της σύλληψης του μαχαιροβγάλτη στην Γλυφάδα [βίντεο]

22/11/17 • 13:48 | UPD 22/11/17 • 13:49

Ενδεικτικό της κατάστασης του 37χρονου ήταν πως ενώ οι αστυνομικοί του είχαν περάσει χειροπέδες αυτός φώναζε «πάρτε τηλέφωνο το 100».

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Γλυφάδα όταν ένας 37χρονος επιτέθηκε με παγοκόφτη και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς.

Ο οδηγός δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, ωστόσο έφτασε εκείνη τη στιγμή στο σημείο και έδειξε να ενοχλείται από την κίνηση αυτή και διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς. Τότε άνοιξε το αυτοκίνητο, πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον πρώτο αστυνομικό, προκαλώντας του μία αμυχή στο χέρι. Στο σημείο βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τον εξοργισμένο οδηγό και δέχθηκε μία μαχαιριά στη κοιλιακή χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 37χρονο Έλληνα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα έχει κατά το παρελθόν νοσηλευτεί σε ίδρυμα.

Οι αστυνομικοί αφού συνέλαβαν το δράστη εντόπισαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι και έναν παγοκόφτη. Με αυτά επιχείρησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς, καθώς έγινε έξαλλος τη στιγμή που του έκοψαν την κλήση.

Ενδεικτικό της κατάστασης του 37χρονου ήταν πως ενώ οι αστυνομικοί του είχαν περάσει χειροπέδες και ετοιμάζονταν να τον βάλουν μέσα στο περιπολικό, αυτός φώναζε «το 100, το 100 πάρτε τηλέφωνο το 100».