Μαχαιρώθηκε αστυνομικός στη Γλυφάδα

21/11/17 • 15:13 | UPD 21/11/17 • 15:49

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού επιχείρησαν να βεβαιώσουν παράβαση για στάθμευση

Στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός της Διεύθυνσης Μεταγωγών, που τραυματίστηκε πριν από λίγο με μαχαίρι στη Γλυφάδα.
Ολα ξεκίνησαν όταν  αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού επιχείρησαν να βεβαιώσουν παράβαση για στάθμευση, αλλά ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ξεκίνησε να τους βρίζει και, μάλιστα, φέρεται να προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημα τους αστυνομικούς.

Κάποια στιγμή, προσπάθησε να το βάλει στα πόδια και μπήκε σε ένα κατάστημα τής περιοχή, όπου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον αστυνομικό από το Μεταγωγών, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.Εκεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα, αλλά ευτυχώς ελαφρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο σπεύδει και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση τής υγείας του τραυματία.

Ο δράστης, ο οποίος είναι Έλληνας, συνελήφθη και όπως ανέφεραν οι πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές γιατί αντιμετωπιζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.