Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε με μπαλτά τον αδερφό του και αυτοκτόνησε με ποντικοφάρμακο

20/11/17 • 17:04 | UPD 20/11/17 • 17:11

Ο θύτης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν, ωστόσο τελευταία ζούσε με τους γονείς και τον αδερφό του.

Δεν έχει προηγούμενο η οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στην Μισίρια στο Ρέθυμνο, όπου ένας 27χρονος με ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τον αδελφό του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του καταπίνοντας υγρό μπαταρίας αυτοκίνητου και ποντικοφάρμακο!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 27χρονος που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και ήταν γνωστός στις τοπικές αρχές από επεισόδια που είχε προκαλέσει, χτύπησε κάτω από άγνωστες συνθήκες με μπαλτά τον 21χρονο αδελφό του σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Η συνέχεια ήταν τραγική, καθώς κατανάλωσε το μείγμα- «δυναμίτη» από τα επικίνδυνα υγρά και μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπως και ο αιμόφυρτος αδελφός του.

Όμως, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ και για τον 21χρονο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του… Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για την διπλή τραγωδία μεταξύ των δύο αδελφών, προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς προηγήθηκε της δολοφονικής επίθεσης του 27χρονου παίρνοντας καταθέσεις από τους γονείς τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν, ωστόσο τελευταία ζούσε με τους γονείς και τον αδερφό του.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου στο ekriti.gr: Αρχικά μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο μας ο 21χρονος με τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε και ο 27χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν ήταν εφικτό με συνέπεια να διαπιστωθεί ο θάνατός του.