Πρωτοφανές: Ένα γουρούνι σουλάτσαρε στην… Πολιτεία! [εικόνες – βίντεο]

19/11/17 • 19:30 | UPD 19/11/17 • 19:32

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι κάτοικοι της Πολιτείας στην οδό Παλαιολόγου

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι κάτοικοι της Πολιτείας στην οδό Παλαιολόγου που βγήκαν μια βόλτα μετά τη βροχή: Ένα… γουρούνι βρισκόταν «αδέσποτο» στην περιοχή τους και κυκλοφορούσε ανενόχλητο σε δρόμους, πεζοδρόμια και πάρκα!

Αμέσως προσπάθησαν, με μεγάλη ευαισθησία, να το πιάσουν, κάτι που όμως αποδείχτηκε πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το άκακο ζώο ήταν αρκετά μεγαλόσωμο και… παιχνιδιάρικο και επουδενί δεν ήθελε να «συλληφθεί». Χρειάστηκε μάλιστα να επιστρατευτεί η αστυνομία, το δασαρχείο αλλά και ο δήμος, ώστε να κατορθώσει τελικά ένας αντιδήμαρχος να περάσει ένα σκοινί από το λαιμό και την κοιλιά του και να το «τιθασεύσει».

Το ζώο οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο, ενώ όπως πληροφορείται το protothema.gr, αργά το απόγευμα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του ζώου, που δήλωσε ότι το άτακτο γουρουνάκι το είχε σκάσει, προφανώς για να… ξεσκάσει!

Δείτε καρέ – καρέ το γουρουνάκι να κόβει τις βόλτες του στην Πολιτεία και πώς τελικά κατόρθωσαν να το πιάσουν και να το σώσουν από κάποιο τροχαίο ή άλλο κίνδυνο που μπορεί να το απειλούσε…

Posted by ΝΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ on Sunday, 19 November 2017

Posted by ΝΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ on Sunday, 19 November 2017

Σημειώνεται πως η κα Νίνα Παναγιωτοπούλου, κάτοικος Κηφισιάς, εντόπισε πρώτη το ζώο να περιπλανιέται και ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες, που τελικά έσπευσαν στη διάσωσή του