«Σκοτωμός» on air: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φώναζε στη δήμαρχο Μάνδρας «απολογήσου, μιλάς πολύ» [βίντεο]

19/11/17 • 11:23 | UPD 19/11/17 • 11:34

«Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα» ξεκίνησε ο Κωνσταντινέας και ύψωνε και το δάχτυλο στη δήμαρχο

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα και την δήμαρχο Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

«Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα» ξεκίνησε πρώτος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατά τη διάρκεια του καβγά ύψωνε και το δάχτυλο στη δήμαρχο! Ο κ. Κωνσταντινέας συνέχισε σε υψηλούς τόνους λέγοντας στην κ. Κριεκούκη: «Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια» με την ίδια να του ζητά «να πάρει πίσω το λόγο του είναι απαράδεκτος».

Στη διαμάχη παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας ο οποίος είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει ντροπή και τσίπα. Φωνάζετα με τέτοια καταστροφή. Αντί να κάνουν τη δουλειά τους, φωνάζουν».

Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν καθώς ο Πέτρος Κωνσταντινέας είπε για τη δήμαρχο Μάνδρας «την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα. Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί 19 ψυχές».

«Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά. Αυτό είναι λαϊκισμός» απάντησε η κυρία Κριεκούκη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει σε ανοίκειους τόνους: «εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται».

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτη καταγγελία: Αστυνομικοί δηλώθηκαν στη Μάνδρα και φύλαγαν το σπίτι του Τσίπρα! [βίντεο]