Χαμός, βρισιές και κατάρες στο δικαστήριο για την δολοφονία του 20χρονου στην Πεντέλη

13/11/17 • 13:17 | UPD 13/11/17 • 13:22

Το δικαστήριο διέκοψε την εκδίκαση και κατά την έξοδο του από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος δέχτηκε φραστική επίθεση από φίλους του θύματος.

Μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 23χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 20χρονο φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα στις 8 Μαΐου στην Πεντέλη το 2016.

Το παρών και ο πατέρας του άτυχου φοιτητή, Παναγιώτης Γαλαζούλας, ο οποίος τον Ιούλιο του 2017 φέρεται ότι σκότωσε τον 59χρονο πατέρα του κατηγορούμενου Μανούσο Ριζάκη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα.

Ο πατέρας του θύματος, Παναγιώτης Γαλαζούλας, είναι κρατούμενος στον Κορυδαλλό και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με χειροπέδες στα χέρια.

«Πού είναι ο τσόγλανος , θέλω να τον δω …» φώναξε μέσα στο δικαστήριο. Λίγα μέτρα μακριά του κάθονταν η μητέρα του 23χρονου κατηγορουμένου η οποία του είπε φωνάζοντας: «Εμένα να κοιτάξεις» . Η μητέρα του θύματος απάντησε: «Χάσαμε παιδί, θες ν αλλάξεις θέση;».

Η  μάνα του θύματος όταν αντίκρισε τον 23χρονο κατηγορούμενο να μπαίνει στη δικαστική αίθουσα άρχισε να φωνάζει: «Δολοφόνε , δολοφόνε … Αφήστε με».

Ο πατέρας του θύματος ούρλιαζε μέσα στο δικαστήριο: «Με τον Μαζιώτη με έχουν στην απομόνωση, να με βάλουν μαζί με αυτόν (σ.σ. κατηγορούμενο) . Ήρθε και στην κηδεία να πετάξει λουλούδια στο παιδί μου».

Στην συνέχεια ακολούθησε οι εξής διάλογος ανάμεσα στους γονείς:

Μητέρα κατηγορούμενου: Πολλά λες

Μητέρα θύματος: Λίγα λέει

Μητέρα κατηγορούμενου: Κοίτα με

Αστυνομικός: Θα περάσετε έξω αν συνεχίσετε

Πατέρας θύματος: Πισώπλατα τον χτύπησε, τι του λήστεψε του παιδιού μου, δεν είχε σπίτι να του δώσει;

Μητέρα κατηγορούμενου: Κόψε το θέατρο…

Ακολούθησαν κατάρες από τους γονείς του θύματος, με τον πατέρα να οδηγείται κυριολεκτικά σηκωτός από τους αστυνομικούς έξω από την δικαστική αίθουσα.

Τελικά το δικαστήριο διέκοψε για τις 24 Νοεμβρίου λόγω κολλήματος των δικηγόρων. Κατά την έξοδο του από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος δέχτηκε φραστική επίθεση από φίλους του θύματος.

Copy link
Powered by Social Snap