Τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας στην Κέρκυρα – Ενας νεκρός και πολλές ζημιές

13/11/17 • 12:15 | UPD 13/11/17 • 12:15

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κέρκυρα με έναν 55χρονο άντρα να είναι νεκρός από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί.
Ένας νεκρός άντρας και αμέτρητες ζημιές σε υποδομές και κατοικίες είναι ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κέρκυρα.

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κέρκυρα με έναν 55χρονο άντρα να είναι νεκρός από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας και πατέρας ενός κοριτσιού είχε φτάσει στο νησί με την οικογένειά του το πρωί της Παρασκευής από την Αγγλία για ολιγοήμερες διακοπές. Το μοιραίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Περιβόλι προς Σάντα Μπάρμπαρα, στη νότια Κέρκυρα, παρασύρθηκε από ρέμα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ο άτυχος άντρας εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία, ενώ είχε έρθει για να δει την οικογένεια του που μένει εδώ.
Από εκεί και πέρα, ‘όπως αναφέρει το corfunews.gr ανεμοστρόβιλος έπληξε τα νότια του νησιού, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης, σε σπίτια και δρόμους. Τμήμα της περιοχής έμεινε χωρίς ρεύμα.
Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στο νεκροταφείο, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, όπου ο ανεμοστρόβιλος «βεβήλωσε» τον χώρο, όπου «προσγειώθηκαν» ακόμα και κομμάτια από ελενίτ από στέγες γειτονικών σπιτιών.