ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ

Αποκλειστικό: Δικαστικές περιπέτειες για τη Ραμόνα του «My style rocks»

11/11/17 • 20:20 | UPD 13/11/17 • 17:18

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δικόγραφο, ο Γιώργος Σταγάκης εμφανίζεται να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην Ραμόνα

Σε δικαστικές περιπέτειες έχει μπλεχτεί η νέα αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού, Ραμόνα Βλαντή. Το κορίτσι του «My style rocks», που καθημερινά γίνεται viral με τις αντιδράσεις και τις βιτριολικές ατάκες της, αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με την κυριότητα ενός διαμερίσματος, ενώ αντίδικός της φέρεται να είναι ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Σταγάκης.

Η αγωγή είχε κατατεθεί από την όμορφη Ραμόνα στις 26 Μαρτίου 2014 και εκδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Πρωτοδικείο της Αθήνας. Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο η δικηγόρος της και παρά την επίδοση της αγωγής στον πρώην σύζυγό της, εκείνος δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα η υπόθεση να συζητηθεί ερήμην. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στην Αθήνα κοντά στο λόφο Σκουζέ, το οποίο -όπως υποστηρίζει η ίδια- της ανήκει. «Δυνάμει του υπ’ αριθ. ΧΧΧΧ πωλητηρίου συμβολαίου, που έχει νομίμως μεταγραφεί στα Βιβλία Μεταγραφών του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών, ο εναγόμενος φέρεται ότι υπήρξε αγοραστής των κάτωθι περιγραφόμενων ακινήτων, ήτοι:

1) Μια αποθήκη στο υπόγειο, επιφάνειας 4 τ.μ. και

2) ένα οροφοδιαμέρισμα στον 7ο όροφο, που αποτελείται από λίβινγκ – ρουμ, κουζίνα, δύο κοιτώνες, διάδρομο, λουτρό, WC, ημιυπαίθριο χώρο με εξώστη στον πίσω ακάλυπτο χώρο επιφάνειας 9,86 τ.μ. και βεράντα επί της οδού ΧΧΧΧ, και έχει επιφάνεια 74,70 τ.μ.», αναφέρει στην αγωγή της.

Η εκρηκτική παίκτρια της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της είχε αγοράσει ακίνητο για λογαριασμό της, αλλά πραγματική ιδιοκτήτρια είναι εκείνη. «Ο εναγόμενος με το παραπάνω συμβόλαιο φέρεται ως αγοραστής κατά πλήρη κυριότητα των προπεριγραφεισών οριζοντίων ιδιοκτησιών. (…) Η κατά τα ανωτέρω από τον εναγόμενο φερόμενη κτήση των εν λόγω ακινήτων κατά πλήρη κυριότητα ήταν και είναι εικονική, και κατ’ επίφαση επ’ ονόματι του εναγομένου ως αγοραστή γενομένη, καθ’ όσον στην πραγματικότητα έγινε διά χρημάτων μου και διά λογαριασμό μου, δοθέντος ότι κατά ρητή μεταξύ μας συμφωνία, καθώς και των λοιπών συμβαλλόμενων μερών, και εν γνώσει πάντων των τελευταίων, ήταν το γεγονός ότι πραγματική αγοράστρια και κτήτωρ των ένδικων ακινήτων και ιδιοκτήτρια θα ήμουν εγώ και είμαι εγώ, και ουχί ο εναγόμενος, και μάλιστα εγώ διά λογαριασμό μου, και κατ’ επίφαση και εικονικώς στο όνομα του εναγομένου, και διά των χρημάτων μου αγόρασα τα εν λόγω ακίνητα».

Τα χρήματα για την αγορά του ακινήτου δόθηκαν από την ίδια στον τότε σύντροφό της και, σύμφωνα με την αγωγή, εκείνος ενήργησε για λογαριασμό της. «Συνεπώς ο εναγόμενος, που διά του προαναφερθέντος συμβολαίου και αγοραπωλησίας φέρεται ότι απέκτησε τα ένδικα ακίνητα, δεν ήταν και δεν είναι πραγματικός κτήτωρ των ακινήτων αυτών, διότι στην πραγματικότητα ο τελευταίος συνεβλήθη εν προκειμένω εικονικά στο όνομά του, ενώ στην πραγματικότητα ήταν απλώς παρένθετο πρόσωπο, που ενεργούσε εξ ονόματός μου, κατ’ εντολή μου και για λογαριασμό μου, ώστε τελικά με παρέμβαση του εναγομένου ως παρένθετου προσώπου η αγοραπωλησία των ένδικων ακινήτων να ισχύει για το πρόσωπό μου ως πραγματικής αγοράστριας και κτήτορος αυτών, που αγοράσθηκαν διά χρημάτων μου και δαπανών μου και ουχί διά χρημάτων του εναγομένου, που εικονικώς ενεργούσε ουχί διά τον εαυτόν του, αλλά για εμένα και για λογαριασμό μου, ως αληθινής ιδιοκτήτριας, αγόρασε τα ακίνητα, που στην πραγματικότητα ανήκαν σε εμένα και αγοράστηκαν δαπάναις μου και διά χρημάτων μου».

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δικόγραφο, ο Γιώργος Σταγάκης εμφανίζεται να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σχετικά με το συγκεκριμένο ακίνητο τόσο εισβάλλοντας κρυφά στο σπίτι όσο και απειλώντας την άλλοτε αγαπημένη του μέσω μηνυμάτων. «Εχω έννομο συμφέρον να ζητήσω τη δικαστική αναγνώριση της εικονικότητας της προαναφερθείσης συμβάσεως και την αναγνώριση της πλήρους κυριότητάς μου επί των ακινήτων. Επειδή σήμερα η αγοραία αξία των περιγραφεισών οριζοντίων ιδιοκτησιών ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ. Επειδή ο εναγόμενος προσφάτως και δη κατά το τελευταίο εξάμηνο έχει αρχίσει να αμφισβητεί την κυριότητά μου επί των προαναφερθέντων ακινήτων μου. Ειδικότερα δε ο εναγόμενος αμφισβητεί την κυριότητά μου επί των ακινήτων αυτών, εισέρχεται λαθραία σε αυτά, όταν εγώ απουσιάζω, όπως μου είπαν γείτονες, απεπειράθη να διαρρήξει δύο φορές την εξώθυρα αυτών και διαδίδει σε τρίτους κοινούς γνωστούς ότι τα ακίνητα αυτά είναι στην πραγματικότητα δικά του και προτίθεται να αποδείξει αυτό και δικαστικώς, δηλώνοντας δε σε κοινούς γνωστούς και φίλους ότι προτίθεται να με αποβάλει από τα ακίνητα αυτά και διαταράσσοντάς με με συνεχείς επισκέψεις και απειλητικά τηλεφωνήματα, που στόχο έχουν την αμφισβήτηση της επί των ακινήτων μου κυριότητας», περιγράφει η Ραμόνα Βλαντή. Πλέον το λόγο έχει το Πρωτοδικείο της Αθήνας, το οποίο θα αποφασίσει σχετικά με την τύχη της κυριότητας του ακινήτου.

 

 ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

gsotiriou@e-typos.com

Από την έντυπη έκδοση του  Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής