Πανικός στα Εξάρχεια από πυροβολισμό παιδιού με πλαστικό πιστόλι

11/11/17 • 20:00 | UPD 11/11/17 • 20:02

Κινητοποίηση για τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας καθώς ύστερα από πληροφορίες Αστυνομικος σκοπός ενημέρωσε για την παρουσια ενοπλου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ούτε πόλεμο νεύρων να δέχονταν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ που εκτελούν υπηρεσία στην Χαριλάου Τρικούπη. Μετά τους χθεσινούς κρότους στην Ανδρέα Μεταξά, ένας νέος πυροβολισμός αυτή τη φορά από ψηλά, τάραξε την ησυχία και έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ένα παιδάκι ήταν αυτή τη φορα η αιτία. Ο μικρούλης έπαιζε μ’ ένα πλαστικό πιστόλι στο μπαλκόνι και πυροβόλησε. Αμέσως προκλήθηκε πανικός. Οι αστυνομικοί έλαβαν θέση κάλυψης και όσοι διερχόμενη ήταν εκείνη την ώρα στην οδό, ακολούθησαν το παράδειγμα τους.

Μετά από λίγης ώρας έρευνα, το μυστήριο λύθηκε. Αστυνομικοί βρήκαν την πηγή προέλευσης του πανικού και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι πως ο «τρομοκράτης» που έφερε την ταραχή, ήταν ένας μπόμπιρας.

Η σκηνή θύμιζε την ταινία Κοντογιώργηδες και Μακρυκωσταίοι, σχολίασε ανώτατος αξιωματικός. Την ώρα που πυροβόλησε ο μικρός και όλοι άρχισαν να τρέχουν.