Πυροβολισμοί στα Εξάρχεια

10/11/17 • 21:52 | UPD 10/11/17 • 22:16

Σε κατάσταση συναγερμού και πάλι η αστυνομία στα Εξάρχεια, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Ανδρέα Μεταξά και Εμ. Μπενάκη,

Αναστάτωση στην περιοχή των Εξαρχείων, απο πληροφορίες για πυροβολισμούς στην διασταύρωση της Ανδρέα Μεταξά με την Εμμανούήλ Μπενάκη.

Ανδρες της Άμεσης Δράσης έχουν σπεύσει στην περιοχή, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες γύρω στις 21:30 ακούστηκαν ήχοι απο τουλάχιστον έναν πυροβολισμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατικό χτύπημα πχ. με νέα επίθεση κατά αστυνομικών, αλλά αφορά μάλλον επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών για προσωπική διαφορά ή για καυγά μεταξύ μελών συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή της Πλατείας Εξαρχείων, που κατέληξε με χρήση όπλου ή όπλων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και μετά από έρευνα που ακολούθησε, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα σε έναν άντρα αλβανικής καταγωγής και έναν έγχρωμο αγνώστων λοιπών στοιχείων. Δεν υπάρχει ακόμα σφή εικόνα για να υπήρξαν πυροβολισμοί, καθώς ναι μεν οι κρότοι που ακούστηκα παραπέμπιυν σε πυροβολισμούς, αλλά δεν έχει βρεθεί κάλυκας ή κάλυκες.