Κόντρα Καμμένου-Λαμψιά: Δεν έκανα μήνυση στον διευθυντή των Νέων-Το πήραν πίσω

10/11/17 • 20:46 | UPD 10/11/17 • 20:46

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Τα Νέα ανήρτησε μία είδηση σύμφωνα με τον οποία ο Καμμένος κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου εις βάρος του διευθυντή.

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον διευθυντή των Νέων, Παναγιώτη Λαμψιά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Το απόγευμα της Παρασκευής η ιστοσελίδα της εφημερίδας Τα Νέα ανήρτησε μία είδηση σύμφωνα με τον οποία ο Πάνος Καμμένος κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου εις βάρος του Παναγιώτη Λάμψια, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Και ενώ υπήρχαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι αστυνομικοί πήγαν στα γραφεία της εφημερίδας και αναζητούσαν τον κ. Λαμψιά προκειμένου να τον συλλάβουν, η ΕΛ.ΑΣ. το διέψευσε.

Αποτέλεσμα η αντίδραση του διευθυντή της εφημερίδας που έγραψε στο Twitter: «Ζήτησαν τη σύλληψή μου για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση του υπουργού Καμμένου. Το πήραν πίσω μετά την κατακραυγή. Η δημοκρατία έχει αντισώματα».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας, έσπευσε να απαντήσει, γράφοντας: «Δεν υπήρχε μήνυση εναντίον σας ούτε αγωγή μέχρι σήμερα έχετε εξευτελίσει το μισό πολιτικό σύστημα ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ μια βόλτα με το κότερο θα σας βοηθούσε».