Ξέσπασε η μάνα της Δώρας Ζέμπερη: Με χτύπησαν οι αστυνομικοί, Μπου@@@@ο κράτος! [βίντεο]

10/11/17 • 18:08 | UPD 10/11/17 • 23:58

Η μητέρα της Δώρας μετά την φυγάδευση του 58χρονου ούρλιαζε «θα τον ξεκάνω! Να παραιτηθούν όλοι!»

Έξω φρενών η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη ξέσπασε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αμέσως μετά την απομάκρυνση του 58χρονου δολοφόνου από τα δικαστήρια.

Νωρίτερα, η μητέρα της Δώρας ήταν μαζί με τους συγκεντρωμένους έξω από το κτήριο 9 των δικαστηρίων. Το πλήθος ήθελε να λιντσάρει το δολοφόνο, γεγονός που καθυστέρησε τη μεταγωγή του στη ΓΑΔΑ για πάνω από τρεις ώρες.

Η μητέρα της Δώρας μετά την φυγάδευση του 58χρονου ούρλιαζε «θα τον ξεκάνω! Να παραιτηθούν όλοι! Μπου@@@@ο κράτος!». Η γυναίκα βάλθηκε και κατά των αστυνομικών ισχυριζόμενη πως την χτύπησαν οι αστυνομικοί: «Με χτυπήσανε οι αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με κλωτσήσανε και με σπρώξανε και με ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική Αστυνομία» είπε και συνέχισε:

«Πιάσανε το δολοφόνο για να ακούσουνε τους επαίνους! Έπρεπε να τον αφήσουν σε μας. Στα χέρια μας. Να έρθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα τώρα! Αλλιώς να παραιτηθούν όλοι. Τον κρατούσαν να μην τον χτυπήσουμε, να μην βγάλει αίμα. Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου».

«Καμία συγγνώμη δεν δέχομαι. Και στην άλλη τη ζωή μου θα τον κυνηγήσω» φώναζε.