Αθήνα Καιρός

Περρής: Θα πάω στα δικαστήρια τον Παππά για το «γιουσουφάκι»

5 λεπτά
Περρής: Θα πάω στα δικαστήρια τον Παππά για το «γιουσουφάκι»

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Βαγγέλης Περρής και ο Νίκος Παππάς μετά τον χαρακτηρισμό «γιουσουφάκι» του τελευταίου στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, με τον δημοσιογράφο να διαμηνύει ότι θα κινηθεί νομικά σε περίπτωση που ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανασκευάσει δημοσίως.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς μίλησε στο Kingbet Show και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο στο YouTube, με τον ίδιο να καλείται να πει τη γνώμη του για διάφορα πρόσωπα, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Λιάγκας νομίζω έχει ρίξει τις γέφυρές του, δεν μου έχει κάνει καμία επίθεση τελευταία. Βέβαια, βάζει το άλλο το γιουσουφάκι, τον ιπποκόμο του μακαρίτη, του μιζαδόρου του Θέμου Αναστασιάδη, τον Περρή. Κάνει το κόλπο ότι “εγώ είμαι ειρηνοποιός, χώσ’τα εσύ Περρή”», καταγράφεται (13:57”) να λέει ο Νίκος Παππάς, με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται στην εκπομπή «Το Πρωινό» και να προκαλεί την αντίδραση του Βαγγέλη Περρή.

YouTube thumbnail

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έχει ζητήσει από συνεργάτη του να πει κάτι για λογαριασμό του, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Βαγέλλης Περρής, ο οποίος σημείωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του υποψήφιου Ευρωβουλευτή, σε περίπτωση που δεν επανορθώσει για όσα είπε, δημοσίως.

«Υπάρχει ένας διαχρονικός ηθικός κανόνας που λέγεται σεβασμός στον νεκρό. Όλοι οι πολιτισμοί σέβονται τον νεκρό και δεν ανοίγουν πόλεμο σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει, γιατί δεν βρίσκεται μαζί μας. Οι μόνο που δεν σεβάστηκαν τους νεκρούς ήταν οι ναζί. Οι ναζί, και ο συγκεκριμένος που το κάνει τώρα», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Πάμε τώρα στο “γιουσουφάκι του μιζαδόρου”. Το γιουσουφάκι είναι συγκεκριμένος όρος, λέει (σ.σ. το λεξικό) ότι είναι ο υποτελής, ο υποτακτικός, σαν παράδειγμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι “νεαρό αγόρι, συνήθως σε προεφηβική ή πρώιμη εφηβική ηλικία, στην υπηρεσία Οθωμανού αξιωματούχου, το οποίο, εκτός από εργασία, προσέφερε και σεξουαλικές απολαύσεις στο αφεντικό του”. Εμένα με αποκάλεσε γιουσουφάκι. Δηλαδή είπε αυτά τα πράγματα. Ο κ. Παππάς χρησιμοποίησε μια πολύ συγκεκριμένη έκφραση για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Αυτός είμαι εγώ. Εγώ θα πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και δεν μπορώ να τον υπερασπιστώ, χαλαρός πάνω σε μια καρέκλα. Υπάρχει ένας νόμος, ο οποίος με προστατεύει. Καλώ, λοιπόν, τον κ. Παππά να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία την οποία ενδεχομένως θα λάβει ως Ευρωβουλευτής και να αντιμετωπίσει αυτά τα οποία είπε με τα επακόλουθά τους. Φυσικά θα κινηθώ νομικά, εφόσον δεν επανορθώσει με τον ίδιο τρόπο, δημοσίως, θα πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου», τόνισε ακόμη ο Βαγγέλης Περρής.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]