Άρχισε η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του δικηγόρου Αντωνόπουλου

06/11/17 • 13:32 | UPD 06/11/17 • 13:32

Στο εδώλιο κάθονται δυο από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στο Μικτό Ορκωτό της Αθήνας άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του δικηγόρου Γιώργου Αντωνοπουλου, ο οποίος είχε παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη με στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης Energa -Hellas Power με κατηγορούμενους δυο Αλβανούς που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαδτηρίου ως φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλου κάθονται δυο από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ηθικός αυτουργός της απόπειρας κατά του Γ. Αντωνοπουλου, είναι σύμφωνα με το παραπεμπρικό βούλευμα ο Αρης Φλωρος, καταδικασμένος ήδη για την μεγάλη υπεξαίρεση της Energa-Hellas Power.
Ωστόσο ο Αρ. Φλώρος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την έδρα να ζητεί μεταγωγή του από το ψυχιατρείο Κορυδαλλου όπου κρατείται.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα με την έναρξη της δίκης ο συνήγορος του Αρ. Φλώρου, Ηλιας Αναγνωστοπουλος είχε ζητήσει αναβολή της δίκης, υποστηρίζοντας ότι η κλήση του κατηγορουμένου δεν έγινε με νόμιμο τρόπο.

Copy link
Powered by Social Snap