Σκέψου… Φυσικά & Social: Δωρεάν σεμινάρια για επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

03/11/17 • 17:23 | UPD 03/11/17 • 17:59

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί στο σεμινάριο που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά &Social», την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 18).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 18:00-21:00 και απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους ενδιαφερόμενους είναι εντελώς δωρεάν.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internet και τα Social Media για την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017, τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook, πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του και καμπάνιες Facebook Ads. Επίσης τρόπους για έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος, χρήσιμες πρακτικές SEM (Search Engine Marketing) και πώς να χρησιμοποιηθεί το email marketing προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης, online strategy, client journey, online sales funnels καθώς και brand awareness.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο http://socialbiz.gr/

Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ και την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, InnovationGroup, ContactPigeon, και Susurrus. Media Partner της δράσης είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι οι εξής:

  • Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.
  • Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group.
  • Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant,  εταιρεία ContactPigeon.
  • Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Εκπρόσωπος εταιρείας Susurrus.

Προσεχή σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social»:

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.