Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική

Νέο διαμέρισμα – γιάφκα του 29χρονου στα Εξάρχεια

31/10/17 • 10:54 | UPD 31/10/17 • 10:54

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από την Αντιτρομοκρατική το διαμέρισμα βρίσκεται στα Εξάρχεια και είχε νοικιαστεί από τον 29χρονο για λίγες μόνο ημέρες.

Αρχίζει σιγά, σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι μετά τη σύλληψη του 29χρονου Κωνσταντίνου Γιαχτσόγλου που κατηγορείται για τα τρομοδέματα των “Πυρήνων” σε πολιτικά πρόσωπα και υπηρεσίες. Λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του οι Αντιτρομοκρατική ερεύνησε ένα ακόμη διαμέρισμα, αυτή τη φορά στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από την Αντιτρομοκρατική το διαμέρισμα βρίσκεται στα Εξάρχεια και είχε νοικιαστεί από τον 29χρονο για λίγες μόνο ημέρες.

Πρόκειται για ένα ισόγειο διαμέρισμα το οποίο ο 29χρονος νοίκιασε μέσω Internet. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα νοικιάστηκε για το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Οκτωβρίου 2017.

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και ρούχα, τα οποία και κατέσχεσαν.

Τόσο από το “σπάσιμο” του ηλεκτρονικού υπολογιστή, όσο και από τα στοιχεία που θα βρεθούν στο κινητό τηλέφωνο οι αστυνομικοί αναμένουν ενδείξεις για τα άτομα με τα οποία ερχόταν σε επαφή ή ακόμη και πιθανή χρήση των συσκευών αυτών από άλλα άτομα.

Με βάση το γεγονός ότι ο 29χρονος βρισκόταν την ώρα της σύλληψής του σε φάση “μετακόμισης” εκρηκτικών οπλισμού και ηλεκτρονικών συσκευών, το γεγονός ότι νοίκιασε το διαμέρισμα στα Εξάρχεια δείχνει πως θα το χρησιμοποιούσε ως ενδιάμεσο σταθμό μέχρι τη μεταφορά των τρομο-υλικών σε νέα μόνιμη γιάφκα.

Διαβάστε επίσης: 

Βρέθηκε DNA του 29χρονου στα τρομο-δέματα – Και άλλες γιάφκες ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Copy link
Powered by Social Snap