Δεύτερη προσαγωγή μετά τη σύλληψη του 29χρονου

28/10/17 • 22:24 | UPD 28/10/17 • 22:31

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ενημέρωσης,  θεωρείται πολύ πιθανό μετά τις ενδείξεις και τα ευρήματα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής προσήχθη ο ιδιοκτήτης του cafe bar στο Ελληνικό στο οποίο σύχναζε ο 29χρονος, αμέσως μετά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ενημέρωσης που επικαλείται το bloko.gr,  θεωρείται πολύ πιθανό μετά τις ενδείξεις και τα ευρήματα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Άλλο κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής εξακολουθεί να κάνει φύλλο και φτερό τη γιάφκα από την οποία ο 29χρονος Κ.Γ. μετέφερε τον οπλισμό και την εκρηκτική ύλη αλλά άφησε πίσω του στοιχεία τα οποία πιθανότατα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης να πρόκειται για ηλεκτρονικά αρχεία και χειρόγραφες σημειώσεις.

Μετά από αυτό ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία για το ποιός ή ποιοί ήταν οι επόμενοι στόχοι της οργάνωσης για λογαριασμό της οποίας ο 29χρονος είχε νοικιάσει τηγ γιάφκα.

Διαβάστε επίσης: 

Ο 29χρονος με τη Ρούπα σχεδίαζαν απόδραση Μαζιώτη-Πυρήνων

Copy link
Powered by Social Snap