Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού η επίθεση στο τμήμα της Πεύκης

26/10/17 • 20:40 | UPD 26/10/17 • 21:36

«Εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αντιστροφής της πραγματικότητας σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας»

Δήλωση για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης έκανε πριν από λίγο ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που Αστυνομικό Τμήμα γίνεται στόχος επίθεσης στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, βέβαια με φθίνουσα τάση. Αντιλαμβανόμαστε ότι η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο αντιστροφής της πραγματικότητας, σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες, ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν θα επιτευχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουβάλας και πρόσθεσε: «Τα στελέχη της Αστυνομίας επιτελούν καθημερινά το καθήκον τους. Τα Αστυνομικά Τμήματα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και δεν είναι ούτε θα μετατραπούν σε στρατιωτικοποιημένες ζώνες».

Καταλήγοντας, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε: «Τα Αστυνομικά Τμήματα είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ανήκουν στην ελληνική κοινωνία, την οποία υπηρετούν και προστατεύουν».

Copy link
Powered by Social Snap