Αποκάλυψη: Η εφοριακός είχε λάβει μήνυμα να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο βίντεο]

26/10/17 • 19:13 | UPD 26/10/17 • 19:16

Μία συγγενής της, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή , αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί, η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, είχε λάβει ένα μήνυμα που της έλεγε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης εφοριακού, η οποία έχασε με βάναυσο τρόπο τη ζωή της πριν από λίγες ημέρες στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το συγγενικό της περιβάλλον.

Μία συγγενής της, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί, η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, είχε λάβει ένα μήνυμα που της έλεγε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο:

«Ήμασταν φίλες πάνω απ’ όλα. Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Την Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε «πήρα και ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο. Στη συνέχεια δεν το αναλύσαμε γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει… Δεν μου το είπε με φόβο, ότι «φοβάμαι γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα» και πιστεύω ότι αν ήταν απειλητικό θα είχε πιο πολλές λέξεις, δεν θα έλεγε μόνο «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Αυτή τη φράση μου είπε μόνο. Η Δώρα ήταν πολύ ήσυχη, δηλαδή δεν δημιουργούσε φασαρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά η συγγενής της» ανέφερε η θεία της άτυχης εφοριακού.

Copy link
Powered by Social Snap