Οι υποψίες της οικογένειας

Νέα τροπή στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Οι φήμες για την ασφάλεια ζωής

26/10/17 • 09:33 | UPD 26/10/17 • 09:37

Δεν αποκλείουν το γεγονός να ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον ληστή, όπως όμως τόνισε η δικηγόρος η οικογένεια της 32χρονης.

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, την ώρα που βρισκόταν πάνω από το μνήμα στενού της φίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της 32χρονης εκτός από τη φρικιαστική δολοφονία της κόρης του καλείται να διαχειριστεί και το γεγονός ότι θεωρήθηκε ύποπτος από την κοινή γνώμη.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του αναφέρουν πως του έχει κοστίσει ότι ενώ εκείνος βγήκε δημόσια και είπε την αλήθεια, δηλαδή ότι την ημέρα της δολοφονίας πέρασε με το ταξί έξω από το νεκροταφείο της Ριζούπολης, κάποιοι τον θεώρησαν ύποπτο.

Οι έρευνες

Με τις έρευνες ουσιαστικά να έχουν πέσει σε… τοίχο και τους αστυνομικούς να έχουν επιστρέψει στην αρχή, τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν και πάλι δραματικά.

Εννιά μέρες μετά τη δολοφονία και παρά τα όσα είχαν διαρρεύσει από το περιβάλλον την άτυχης 32χρονης η δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι δεν υπήρξε ασφαλιστήριο συμβόλαιο δυο μέρες πριν την άγρια δολοφονία στο Δεύτερο Νεκροταφείο.

Όπως είπε η δικηγόρος η άτυχη 32χρονη είχε ασφάλεια ζωής, αλλά το συμβόλαιο αυτό είχε γίνει σε πολύ προγενέστερο χρόνο σε σχέση με τη δολοφονία.

Μένουν ωστόσο αναπάντητα τα ερωτήματα για τους φόβους που είχε εκφράσει η εφοριακός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της. «Ζητώ βοήθεια να βρεθούν μάρτυρες», λέει η αδελφή της Δώρας

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook συνεχίζει να εκφράζεται η μικρότερη αδερφή της Δώρας Ζέμπερη, Κωνσταντίνα.

Η ίδια ζητά απαντήσεις και όσο περνούν οι μέρες, γνωρίζοντας πως κυκλοφορεί ελεύθερος ο άνθρωπος που αφαίρεσε με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο τη ζωή της αδερφής της, δεν μπορεί να διαχειριστεί την οργή και το μίσος που νιώθει.

«Άλλη μία μέρα πέρασε… και δεν γύρισες άγγελέ μου. Άλλο ένα βράδυ χωρίς εσένα… ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ να βρεθούν μάρτυρες για το βασανιστικό θάνατο της αδελφής μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάτω από την ίδια ανάρτηση η νεαρή κοπέλα σχολιάζει ακόμη: «Ο δολοφόνος είναι ελεύθερος. Η αδελφή μου πόνεσε πολύ… με 14 μαχαιριές σύρθηκε και φώναξε βοήθεια… δεν είδε κανείς τίποτα; Ζητώ βοήθεια… αύριο, μεθαύριο θα το ξανακάνει»

Οι υποψίες της οικογένειας για τη δολοφονία

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 όποια στοιχεία υπάρχουν για πιθανές πιέσεις ή ακόμη και απειλές υπήρχαν σε βάρος της άτυχης εφοριακού η οικογένεια τα έχει προσκομίσει ή τα έχει αναφέρει στην αστυνομία.

Όπως τόνισε ωστόσο τα μέλη της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη είναι πολύ προβληματισμένα για το γεγονός ότι ο δολοφόνος επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο να της επιτεθεί.

Δεν αποκλείουν το γεγονός να ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον ληστή, όπως όμως τόνισε η δικηγόρος η οικογένεια της 32χρονης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το σημείο της επίθεσης.

Γιατί δηλαδή ο δολοφόνος της επιτέθηκε τόσο άγρια στον τάφο του φίλου της.

Η οικογένεια της εφοριακού δηλαδή υποπτεύεται ότι δεν είναι τυχαίος ο τόπος. Έχει ίσως κάποιον συμβολισμό.

Copy link
Powered by Social Snap