Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος των Λιμενικών – Τι λέει στο EleftherosTypos.gr

20/10/17 • 17:12 | UPD 20/10/17 • 17:13

Τη θέση του γενικού γραμματέα καταλαμβάνει πλέον ο Σαράντος Καμβύσης, πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Νοτίου Πελοποννήσου και ταμίας ο Θανάσης Μπερτσιάς, πρόεδρος της Ένωσης Κυκλάδων.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας των Λιμενικών (ΠΟΕΠΛΣ). Ο Γιώργος Δριβάκος ανακηρύχτηκε ξανά πρόεδρος της Ομοσπονδίας, μετά από περίπου δύο χρόνιας αποχή του από την ενεργό συνδικαλιστική δράση.

Γράφει ο Αναστασια Βαμβακά

Τη θέση του γενικού γραμματέα καταλαμβάνει πλέον ο Σαράντος Καμβύσης, πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Νοτίου Πελοποννήσου και ταμίας ο Θανάσης Μπερτσιάς, πρόεδρος της Ένωσης Κυκλάδων. Ο Γιώργος Ελευθεράκης είναι ο Α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο Β’ αντιπρόεδρος ο Φώτης Γαρουφαλλιάς.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο προέκυψε μετά από συνεργασία των δύο παρατάξεων του «Συνδυασμού Επανεκκίνηση» του Γεώργιου Δριβάκου και του συνδυασμού «Σταθερή Ρότα» του Φώτη Γαρουφαλλιά.

«Υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα στο Λιμενικό Σώμα. Είναι μία δύσκολη περίοδος για να διαχειριστούμε τα εσωτερικά προβλήματα όσο και τα υπηρεσιακά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να ξεπεράσουμε τα πρώτα για να στοχεύσουμε στα δεύτερα. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μας είναι το εν εξελίξει νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας στο οποίο πρέπει να καταθέσουμε προτάσεις και ενστάσεις, τα θέματα μεταθέσεων των συναδέλφων μας με αναμόρφωση του Προεδρικού Διατάγματος και να καταλήξουμε σε θετικές εξελίσσεις στην αλλαγή του κανονισμού των κλιμακίων των ειδικών αποστολών του Σώματος» δήλωσε ο νέος Πρόεδρος στον eleftherostypos.gr.

Τις ευχές του για την εκλογή του νέου οργάνου μετέφερε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, ( ΠΕΑΛΣ), Σπύρος Πασσάκος. «Από τον νέο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ προσδοκούμε και ευχόμαστε, ως καπετάνιοι στο τιμόνι της ΠΟΕΠΛΣ , αυτό να στρέψει αυτή τη φορά ορθά και η ΠΟΕΠΛΣ «επανεκκινώντας» , με ενότητα , ομόνοια , δημοκρατικές διαδικασίες , να κρατήσει «σταθερή πορεία» προς την σωστή κατεύθυνση που δεν είναι άλλη από την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τόσο στον Οργανισμό που υπηρετούμε, ώστε να εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και με επάρκεια στο ρόλο που διαδραματίζει όλα αυτά τα χρόνια της ένδοξης πορείας του , όσο και προς την άμβλυνση ή την οριστική επίλυση των προβλημάτων των στελεχών του ΛΣ , που καθημερινά δίνουν τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς ευθύνης , καταθέτοντας περίσσευμα ψυχής. Αυτό είναι που έχει ανάγκη το Σώμα, αυτό είναι που περιμένουν και έχουν ανάγκη τα στελέχη» δήλωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.