Χειροβομβίδα κρότου λάμψης προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του υπαλλήλου στην Πάτρα [βίντεο]

19/10/17 • 16:48 | UPD 19/10/17 • 16:48

Ο υπάλληλος είχε μαζέψει συσκευασίες και την στιγμή που τις μετέφερε, εξερράγη, για άγνωστη ακόμα αιτία, μία από αυτές.

Από χειροβομβίδα κρότου λάμψης προήλθε  η έκρηξη που έγινε στην Ξερόλακα πριν από δύο ημέρες με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό ενός 55χρονου δημοτικού υπαλλήλου από τον καρπό και κάτω.

Ο υπάλληλος είχε μαζέψει συσκευασίες και την στιγμή που τις μετέφερε, εξερράγη, για άγνωστη ακόμα αιτία, μία από αυτές.

Αμέσως μετά ο υπάλληλος διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου της Πάτρας, τραυματισμένος σοβαρά στο αριστερό του χέρι. Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς περιείχαν οι συσκευασίες, αλλά και το πώς προκλήθηκε η έκρηξη.

Όσον αφορά στις συνθήκες του συμβάντος, ο δήμος υποστηρίζει ότι «ο εργαζόμενος τραυματίστηκε από έκρηξη αγνώστου αντικειμένου, το οποίο συμπεριλαμβάνονταν στη ποσότητα των άχρηστων υλικών του Πρωτοδικείου Πάτρας». Σύμφωνα με τον δήμο, η παραλαβή των υλικών από την υπηρεσία καθαριότητας έγινε κατόπιν αιτήματος του Πρωτοδικείου, το οποίο ζητούσε την αποκομιδή των άχρηστων υλικών από το χώρο των δικαστηρίων.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διευκρινιστεί πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο η χειροβομβίδα κρότου λάμψης ενώ οι έρευνες για την περίεργη υπόθεση συνεχίζονται.

Με πληροφορίες από το tempo24.gr

Copy link
Powered by Social Snap