Και ο Εμενίκε θύμα διαρρηκτών μετά τον Αραούχο

18/10/17 • 09:36 | UPD 18/10/17 • 09:36

Οι διαρρήκτες πιθανότατα πίστευαν ότι βρισκόταν στη Βαρκελώνη με την αποστολή του Ολυμπιακού - Τι φοβούνται οι αστυνομικοί

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τρίτης τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Εμάνουελ Εμενίκε όταν διαπίστωσε ότι στο σπίτι του στα νότια προάστια είχαν μπει διαρρήκτες.

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα κατά ποδοσφαιριστή τα τελευταία 24ωρα καθώς είχε προηγηθεί η διάρρηξη στο σπίτι του Αραούχο της ΑΕΚ.

Πιθανολογείται ότι οι διαρρήκτες χτύπησαν γιατί πίστευαν ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν εκτός Ελλάδος με την ερυθρόλευκη αποστολή στη Βαρκελώνη – ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα καθώς δεν ταξίδεψε στην Ισπανία επειδή είναι τραυματίας – ενώ και στην περίπτωση του επιθετικού της ΑΕΚ ο Αραούχο βρισκόταν στην Ξάνθη για τον αγώνα της Ένωσης με την ακριτική ομάδα.
Αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί είναι αν πρόκειται για μια συγκεκριμένη σπείρα ή για τυχαία συμβάντα καθώς ενδεχομένως κάποιοι να παρακολουθούσαν και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η ανησυχία της ΕΛΑΣ είναι αν πρόκειται για «ποντικούς» που έχουν βάλει στο μάτι ποδοσφαιριστές καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχε παρατηρηθεί παρόμοιο φαινόμενο με θύμα, τότε, τον Τσόρι Ντομίνγκεζ του Ολυμπιακού.

Copy link
Powered by Social Snap