Σκοτώθηκε ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος των Olympians

16/10/17 • 12:12 | UPD 16/10/17 • 12:15

Ο 62χρονος ήταν εργολάβος στο επάγγελμα, ενώ κατά την παρουσία του στους Olympians, έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε.

Ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος, ένα από τα βασικά στελέχη των Olympians σκοτώθηκε χθες το πρωί σε δυστύχημα στο σπίτι του στη Μεσσηνία.

Ο άτυχος κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στο σπίτι του, στην Παλιόχωρα Αβίας. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί το μηχάνημα Bobcat που οδηγούσε ανατράπηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος χτύπησε στο θώρακα και λίγο μετά κατέληξε.  Ο 62χρονος ήταν εργολάβος στο επάγγελμα, ενώ κατά την παρουσία του στους Olympians, έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε.

Η τραγική είδηση συγκλόνισε τον Πασχάλη που ανέβασε στο διαδίκτυο ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο μαζί με φωτογραφίες: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γνώρισα τον Βαγγέλη Κιτσικόπουλο τότε που σπούδαζε στο Α.Π.Θ.Πολιτικός Μηχανικός. Ήταν τακτικός θαμώνας στο club που εμφανιζόμασταν. Αργότερα έγινε μέλος του συγκροτήματός μας και όταν διαλύσαμε συνέχισα εγώ να συνεργάζομαι μαζί του. Καλός φίλος, καλός κιθαρίστας και καλός συνεργάτης. Βαγγέλη έφυγες πρόωρα και άδικα. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη».

Copy link
Powered by Social Snap