«Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!» Η ανάρτηση του γιου του Ζαφειρόπουλου

13/10/17 • 12:12 | UPD 13/10/17 • 14:53

Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί τον πόνο της οικογένειάς του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γιος του γνωστού ποινικολόγου, Νώντας, 23 ετών και επίσης δικηγόρος.

Θλίψη στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί τον πόνο της οικογένειάς του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γιος του γνωστού ποινικολόγου, Νώντας, 23 ετών και επίσης δικηγόρος, ο οποίος με μία ανάρτηση στο Facebook θέλησε να μοιραστεί το πένθος του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!». Με αυτά τα λόγια ο Νώντας Ζαφειρόπουλος αποχαιρέτησε τον πατέρα του. Ο 23χρονος γιος του γνωστού ποινικολόγου αφού ευχαριστήσει όλους όσοι συλλυπήθηκαν την οικογένειά του τονίζει: «Χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημά τους γιατί ως τέτοιο έβλεπε τη δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία».

Συνεχίζοντας με συγκινητικό τρόπο ο 23χρονος Νώντας γράφει ότι το «το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του».

  • Save

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω… χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημά τους γιατί ως τέτοιο έβλεπε τη δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του. Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!».