Στην φόρα οι πορνοαναζητήσεις των Ελλήνων – Τι κατέγραψε διάσημο σάιτ ερωτικού περιεχομένου

10/10/17 • 15:35 | UPD 10/10/17 • 15:43

Το 79% των Ελλήνων επισκεπτών είναι άνδρες και μόλις το 21% γυναίκες (5% χαμηλότερη συμμετοχή γυναικών από τον παγκόσμιο μέσο όρο).

Τις πορνογραφικές προτιμήσεις των Ελλήνων αποτυπώνει στην τελευταία έκθεσή της η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub.com. Συνολικά, οι επισκέψεις από την Ελλάδα έχουν πέσει από την 21η στην 24η θέση παγκοσμίως, συγκριτικά με το 2015, καθώς ανεβαίνουν άλλα ευρωπαϊκά και μη κράτη.
Το 79% των Ελλήνων επισκεπτών είναι άνδρες και μόλις το 21% γυναίκες (5% χαμηλότερη συμμετοχή γυναικών από τον παγκόσμιο μέσο όρο).

Οι πέντε κορυφαίες πορνογραφικές αναζητήσεις των Ελλήνων εστιάζουν στην εντοπιότητα των βίντεο και είναι: greek, greek celebrity (διασημότητες), greek porn, greek amateur και elliniko (γραμμένο ως έχει στα greeklish).

Ακολουθούν οι λεσβιακές περιπτύξεις (lesbian), οι θετές μητέρες (step mom) , οι μητέρες (mom), η γυναίκα σε πιθανή ηλικία μητρότητας (milf), Athens, η ετεροθαλής αδελφή (step sister), o υποβοηθούμενος αυνανισμός με τα πόδια του/της συντρόφου (footjob), η Σαντορίνη (santorini) και οι Ελληνίδες σε ηλικία μητρότητας (greek milf), ενώ το πρωκτικό σεξ (anal) λαμβάνει πλέον την 15η θέση, μία πάνω από το teen.

Τελευταίες στις προτιμήσεις είναι οι περιπτύξεις των τριών ατόμων με έναν άνδρα και δύο γυναίκες ή δύο άνδρες και μία γυναίκα(threesome).

Οι Ελληνίδες που προτιμούν το pornhub, παρακολουθούν ως επί το πλείστον λεσβιακές περιπτύξεις, ομαδικό σεξ με μία μόνο γυναίκα (gang bang) ενώ οι άνδρες φαίνεται να παρακολουθούν γυναίκες σε πιθανή ηλικία μητρότητας (milf), πρωκτικό σεξ (anal) και ώριμες κυρίες (mature).

Στις μικρότερες ηλικίες (18-24 ετών) πολύ δημοφιλή είναι και τα Hentai και οι παρωδίες καρτούν ενώ στις ηλικίες 25-34 πολύ συχνά επισκέψιμες είναι «μεγαλόσωμες όμορφες γυναίκες» (Big Beautiful Women) και το κάστινγκ.

Στις κατηγορίες 35-44 και 45-54 το ενδιαφέρον των Ελλήνων προσελκύουν τα πορνογραφικά βίντεο από τη Ρωσία ενώ από τα 55 έτη πάνω, είναι 150% πιο πιθανό ένας Έλληνας άνδρας να αναζητήσει βίντεο με τρανστζέντερ.

Ο χρόνος επίσκεψης διαφοροποιείται ανά περιοχή (ανάλογα και με τις διαθέσιμες ταχύτητες του ίντερνετ). Οι επισκέπτες από την Φωκίδα είναι 40 δευτερόλεπτα πιο σύντομοι από τον ελληνικό μέσο όρο ενώ οι κάτοικοι της Λευκάδας φαίνεται πως είναι οι στατιστικά πιο αργοί, ξοδεύοντας συνήθως 28 δευτερόλεπτα περισσότερα.