«Ήθελα να γυρίσω αλλά ντρεπόμουν» – Τι εξομολογήθηκε ο 35χρονος που είχε εξαφανιστεί

10/10/17 • 10:29 | UPD 10/10/17 • 10:30

Οι μέρες περνούσαν και σκεπτόμενος τόσο την επιβίωσή του, αλλά και την αγάπη του για τους οικείους, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην οικία του

«Ήμουν πιεσμένος και εξαφανίστηκα. Μετά ντρεπόμουν να γυρίσω», είπε στους Αστυνομικούς, ο κτηνοτρόφος Ηλίας Ντρίκος που είχε εξαφανιστεί πριν 15 μέρες από το σπίτι του στη Θεσπρωτία.

Από την κατάθεση που έδωσε ο ίδιος και η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι δεν προκύπτει κανένα περίεργο στοιχείο ή ένδειξη εγκληματικής ενέργειας -απαγωγής- σε βάρος του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ανέφερε στις αρχές ότι ήθελε να μείνει για κάποιο διάστημα μόνος του και να ηρεμήσει.

Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε στις αρχές, στο διάστημα της εξαφάνισής του σκέφτηκε να επιστρέψει αλλά το αίσθημα της ντροπής ήταν εκείνο που τον εμπόδιζε.

  • Save

Ωστόσο οι μέρες περνούσαν και σκεπτόμενος τόσο την επιβίωσή του, αλλά και την αγάπη του για τους οικείους, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην οικία του και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 35χρονος κτηνοτρόφος, η συγκεκριμένη υπόθεση για την Αστυνομία έχει κλείσει, καθώς έχει αποκλειστεί το οποιοδήποτε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.