Τι αποκάλυψε ο ιδρυτής της Taxibeat

Ο Δρανδάκης «δίνει» τον Σπίρτζη: Η κυβέρνηση επεξεργάζεται άλλο νομοσχέδιο για τα ταξί

03/10/17 • 16:06 | UPD 03/10/17 • 16:38

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Taxibeat, ο Χρήστος Σπίρτζης του είπε πως το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν ήταν αυτό που επεξεργαζόταν η κυβέρνηση! #Taxibeat

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τα ταξί και σύμφωνα με τον ιδρυτή της Taxibeat ο Χρήστος Σπίρτζης ισχυρίστηκε ότι η διαρροή του σχετικού νόμου ήταν λάθος!

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Beat.

Ο κ. Δρανδάκης αφού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην διαδικτυακή καμπάνια για την εφαρμογή και όσους τον στήριξαν ανέφερε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Υποδομών και ο ίδιος δεσμεύτηκε πως το νομοσχέδιο που διέρρευσε είναι λάθος και η κυβέρνηση συγγράφει άλλο. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τον ιδρυτή της Taxibeat, μετά την ολοκλήρωση του νομοσχεδίου ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να διατυπώσει την γνώμη του στη Βουλή και να γίνει διάλογος με την κυβέρνηση.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Δρανδάκη:

«Όλοι θα γνωρίζετε ίσως ότι η καμπάνια μας για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν στον αριθμό των 50 χιλιάδων υποστηρικτών και οι πολίτες έδωσαν ένα ισχυρό στίγμα για το τι πιστεύουν σχετικά με την συζητούμενη ρύθμιση της αγοράς του The BEAT App. Από τη μεριά μου, και εκ μέρους ΟΛΩΝ όσων εργαζόμαστε στο Beat θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συγκλονιστική συμπαράσταση: Media, δημοσιογράφους, πολιτικούς φορείς και προσωπικότητες, και κυρίως τους δεκάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που απλόχερα μας χάρισαν την υποστήριξη τους. Για αυτή την υποστήριξη που λάβαμε, νομίζω ότι οφείλω και μια ενημέρωση για τις εξελίξεις, ώστε να είμαστε διάφανοι με όλους. Παρόλη την άρνηση του υπουργού Μεταφορών να μας συναντήσει τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά έγινε εφικτό την περασμένη Παρασκευή αργά να συνομιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Το αποτέλεσμα της συνομιλίας μας ήταν μια δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή. Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΌλοι θα γνωρίζετε ίσως ότι η καμπάνια μας για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν…

Posted by Nick Drandakis on Dienstag, 3. Oktober 2017