Τι είπε ο πατέρας του Λεμπιδάκη στον Ελεύθερο Τύπο για την απελευθέρωση

03/10/17 • 09:49 | UPD 03/10/17 • 09:49

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν «σκιά» του εαυτού του, καθώς κατά δήλωσή του έχασε γύρω στα 15 κιλά τους τελευταίους έξι μήνες που διήρκεσε η απαγωγή του. #Λεμπιδάκης

Μετά την απελευθέρωσή του ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Ρεθύμνου και σύσσωμη η οικογένειά του βρέθηκε εκεί για να τον αγκαλιάσει. Κανείς από τους αγαπημένους του ανθρώπους δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο επιχειρηματίας ήταν ζωντανός και ότι απελευθερώθηκε.

Ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη και γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, Ιωάννης Λεμπιδάκης, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για τις πολύτιμες υπηρεσίες της όλους αυτούς τους μήνες, αλλά και για την τελική επιχείρηση που είχε αίσια κατάληξη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που το παιδί μου είναι υγιές και ελεύθερο. Είναι καλά στην υγεία του και ευτυχώς η επιχείρηση της Αστυνομίας πήγε πάρα πολύ καλά. Θέλω να τον δω και να τον ρωτήσω περισσότερα και να διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια πως είναι καλά», μας είπε χθες το πρωί ο πατέρας του γνωστού επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο επιχειρηματίας ευχαρίστησε αμέσως τον αστυνομικό διευθυντή αλλά και όλους τους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και υπό άκρα μυστικότητα.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν «σκιά» του εαυτού του, καθώς κατά δήλωσή του έχασε γύρω στα 15 κιλά τους τελευταίους έξι μήνες που διήρκεσε η απαγωγή του. Ο ιατροδικαστής Κρήτης και ιατροδικαστής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Σταμάτης Μπελιβάνης, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται, εξέτασε τον γνωστό επιχειρηματία ο οποίος χαίρει άκρας υγείας. «Είχε ένα επιφανειακό τραύμα στο αριστερό του πόδι από την αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένος. Μου είπε πως έχασε 15 με 16 κιλά. Τον εξέτασε και ο γιατρός της Αστυνομίας Ρεθύμνου και διαπίστωσε πως είναι καλά. Δεν έχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα και δεν ήταν αφυδατωμένος. Διαπίστωσα πως δεν ταλαιπωρείται από κάποια κάκωση και πως είναι εμφανώς εξαντλημένος από τον ‘‘Γολγοθά’’ που βίωσε», μας είπε χαρακτηριστικά.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου