Ο πρωταθλητής Χάρης Παρασκευόπουλος σε συμμορία ληστών που «χτυπούσε» στην Αττική

28/09/17 • 20:44 | UPD 28/09/17 • 23:29

Συνελήφθη, λίγο μετά τον τελευταίο αγώνα που συνοδεύτηκε με πτώση, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει εκατοντάδες ένοπλες ληστρικές επιδρομές #ET

Μία πτώση στην πρώτη στροφή της πίστας αγώνων μοτοσυκλέτας στις Σέρρες και η απώλεια διεκδίκησης του τίτλου ήταν… προμήνυμα για τον 32χρονο οδηγό αγώνων με σημαντικές νίκες σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

Συνελήφθη, λίγο μετά τον τελευταίο αγώνα που συνοδεύτηκε με πτώση, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει εκατοντάδες ένοπλες ληστρικές επιδρομές σε ταχυδρομικά υποκαταστήματα, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Σήμερα, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των μελών της σπείρας, ανάμεσά τους και ο γνωστός οδηγός αγώνων ταχύτητας Χάρης Παρασκευόπουλος.

Ο εν λόγω αναβάτης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1985 στην Αθήνα και συμμετέχει σε αγώνες από το 2005, έχοντας μάλιστα στεφθεί πρωταθλητής στην κορυφαία κατηγορία Superstock το 2015. Σίγουρα είναι μια θλιβερή είδηση η σύλληψή του για τον χώρο της μοτοσυκλέτας ευρύτερα, όμως ακόμα πιο σίγουρα αποτελεί μια εξαίρεση που δεν είναι ικανή να στιγματίσει τον κόσμο που χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτα σε δρόμο ή/και πίστα. Αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες..

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός αγώνων ταχύτητας σε συμμορία ληστών που «χτυπούσε» στην Αττική