« Είμαστε Χακτιβιστές και όχι εγκληματίες»

Νέο «χτύπημα» των Anonymous στην Τράπεζα της Ελλάδος!

27/09/17 • 20:22 | UPD 27/09/17 • 20:30

Οι Anonymous Greece... χτυπούν ξανά με νέα ανάρτηση στο Facebook! - Ισχυρίζονται πως οι "ειρωνείες" της Τράπεζας της Ελλάδος τους "προκάλεσαν" ώστε να αντεπιτεθούν! #Ελλάδα #ΕΤ

Μία ημέρα μετά την ανάρτηση των Anonymous Greece, με την οποία ισχυρίζονταν πως προχώρησαν σε διαρροή χιλιάδων εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργείου Εσωτερικών, η ομάδα των χάκερς… ξαναχτυπά!

Στον λογαριασμό τους στο Facebook, οι Anonymous Greece έκαναν μία νέα ανάρτηση, με την οποία περνούν στην αντεπίθεση. Συγκεκριμένα τονίζουν:

«Είμαστε Χακτιβιστές και όχι εγκληματίες! Υποστηρίζουμε τον Ελληνικό λαό. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ μαζί τους! Η Τράπεζα της Ελλάδος και οι ειρωνείες της είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί Botnet attack στα συστήματα της. www.bankofgreece.gr #AnonymousGreece«.

Δείτε την ανάρτηση

Οι Anonymous Greece, ωστόσο, δεν έμειναν στην… αρχική ανάρητηση. Οι διαχειριστές της σελίδας -όπως συνηθίζουν- απαντούν και σε πολλά σχόλια χρηστών του Facebook.

Στην επίμαχη δημοσίευση, το πρώτο σχόλιο που βλέπει κανείς είναι από τους ίδιους τους Anonymous. Ένα σχόλιο που αναφέρει: «Μερικά serves τους θα επανέρχονται άλλα θα ξαναδέχονται επίθεση. Η επίθεση χτυπάει τα συστήματα περισσότερο και όχι το site«.