Νέες απειλές των Anonymous στην Τράπεζα της Ελλάδος

27/09/17 • 14:05 | UPD 27/09/17 • 14:20

Ένας ιδιότυπος διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσα στους Anonymous Greece και την Τράπεζα της Ελλάδος είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες #ΕΤ #Ελλάδα #Anonymous

Νέες απειλές από τους Anonymous στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Τονίζουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης και ότι παρακολουθείται. Πως διαψεύδει γιατί… δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει. «Να μας φοβάστε» αναφέρουν οι Anonymous.

Το νέο μήνυμα των Anonymous: «Πρός Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε! Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε!».

ΤτΕ: Τα στοιχεία της «διαρροής» των Anonymous ήταν δημόσια

Καμιά διαρροή απόρρητων εγγράφων δεν εγινε από τους Anonymous διαβεβαιώνει η ΤτΕ, καθώς όπως αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος τα στοιχεία είναι δημοσίως αναρτημένα.

Σε ανακοίνωσή της η ΤτΕ τονίζει ότι είναι ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής από τις βάσεις δεδομένων της και σημειώνει ότι όλα τα στοιχεία που διέρρευσαν είναι διαθέσιμα στο κοινό μέσα από τον δικτυακό τόπο της τράπεζας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤτΕ:

Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

tte-anonymous_0 ΤτΕ: Τα στοιχεία της «διαρροής» των Anonymous ήταν δημόσια